Victor Piturca explica problemele intampinate la plecarea din Arabia Saudita

Miercuri, 21 Septembrie 2016, ora 19:25
4869 citiri
Victor Piturca explica problemele intampinate la plecarea din Arabia Saudita
Foto: Al Ittihad

Fostul selectioner Victor Piturca a vorbit in premiera despre problemele pe care le-a avut in Arabia Saudita in luna iulie, cand seicii l-au tinut blocat in Regat timp de o saptamana.

Piturca a afirmat ca si-a reziliat contractul cu Ittihad deoarece nu si-a primit salariul timp de 7 luni.

"Mi-am reziliat unilateral contractul. S-a schimbat conducerea, iar cei care au venit m-au neglijat din toate punctele de vedere. De sapte luni de cand eram acolo nu primisem salariul. M-am pomenit ca-mi faceau programul, jucatorii veneau si plecau fara sa stiu, asa ca am reziliat", a precizat Piturca la Dolce Sport.

Fostul selectioner a mentionat ca i-a dat in judecata pe arabi, iar acum asteapta sa-si primeasca banii.

"Sunt la TAS, astept ca in 30-45 de zile sa se rezolve speta fiindca vreau sa-mi continui munca mai departe. Pana se rezolva nu vreau sa semnez, vreau sa inchei aceasta disputa. Va rog sa ma credeti, am o suma mare de luat de acolo", a completat Piturca.

In ceea ce priveste problemele pe care le-a intampinat cand a incercat sa plece din tara, Piturca spune ca nu s-a simtit sechestrat.

"Conducerea Ittihad-ului a incercat sa ma tina mai mult acolo. Eu aveam viza de munca si trebuia sa primesc drept de iesire din tara. Ei au incercat sa intarzie lucrul asta. Am gresit ca am sunat la Ambasada pentru ca altfel nici nu s-ar fi auzit de asta. Am vorbit cu Federatia, cu ministrul sportului care au garantat si au rezolvat", a explicat Piturca.

In ciuda acestor probleme, Piturca a anuntat ca vrea sa antreneze in continuare in zona Golfului, atras de partea financiara.

"Am oferte din zona Golfului. Nu-mi doresc sa plec din alta parte. M-am atasat de acea zona si vreau sa reusesc sa obtin performante. Nici nu se pune problema 3 ani sa ma mai intorc in fotbalul romanesc. Ce motivatie sa mai am?", a mentionat el.

Victor Piturca a avut mari probleme in luna iulie, dupa ce si-a reziliat contractul cu Al Ittihad. In cele din urma, conflictul dintre Piturca si seicii clubului Al-Ittihad s-a incheiat dupa interventia ministrului Sporturilor din Arabia Saudita.

Astfel, dupa o saptamana de probleme, Piturca s-a impacat cu seicii lui Al-Ittihad si a primit viza pentru iesirea din Arabia Saudita.

Conform legislatiei din zona, Piturca avea nevoie de acordul lui Al-Ittihad pentru a obtine viza de iesire.

Nu se cunosc insa detalii despre compensatiile pe care Piturca le-a solicitat dupa ce si-a dat demisia.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Victor Piturca Ittihad, #Victor Piturca plecare Ittihad , #Al Ittihad