Victor Piturca, antrenor la Dinamo din vara?

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 16 Martie 2011, ora 12:03
2331 citiri
Victor Piturca, antrenor la Dinamo din vara?

Victor Piturca ar putea ajunge sa antreneze pe Dinamo din aceasta vara, fostul antrenor al Stelei si al Universitatii Craiova fiind dispus sa lucreze in "Stefan cel Mare".

Varianta, incredibila la prima vedere, se contureaza tot mai mult in aceasta perioada, sefii "cainilor" avand disponibilitatea de a-i oferi lui "Piti" mana libera la echipa in incercarea de a readuce pe Dinamo in prim-planul fotbalului romanesc.

Ioan Andone, actualul antrenor al "ros-albilor", si-a anuntat intentia de a demisiona la finalul acestui sezon, singura posibilitate ca el sa ramana la echipa fiind castigarea titlului de campion. Cum dinamovistii sunt abia pe locul 6 in clasament, la 11 puncte de lider, aceasta posibilitate tine mai mult de domeniul fantasticului.

Odata plecat "Ando", Piturca ar avea drumul deschis spre Dinamo, acolo unde ar fi asteptat cu bratele deschise de fratii impresari Victor si Ioan Becali, mari fani ai gruparii din "Stefan cel Mare", dar si oameni cu influenta in cadrul clubului.

Tranferurile "dezertorilor" Craiovei, Gaman si Barboianu, la Dinamo nu fac decat sa confirme faptul ca numirea lui Piturca este o chestiune de timp, pana la finalul sezonului lucrandu-se la "pregatirea terenului" pentru ca nimeni sa nu se opuna acestei mutari de senzatie.

De altfel, Piturca a admis ca exista posibilitatea de a antrena Dinamo in viitor, insa numai daca cei de acolo ii vor respecta cerintele si conditiile, aceleasi pe care le-a avut atat la Steaua, cat si la Universitatea Craiova.

"Care e problema? Chiar daca Dinamo mi-a fost adversar, eu i-am respectat. Daca imi convin conditiile si sunt strategii pe termen lung, merg, care e problema? Ce, eu antrenez doar Steaua?", a declarat tehnicianul in varsta de 55 de ani la GSpTV.

Ce gaseste Piturca la Dinamo?

Surprinzator pentru multi, Piturca ar gasi la Dinamo un climat propice performantei. Grupul vocal de actionari din trecut nu mai exista, o parte dintre ei plecand complet din cadrul clubului (vezi Vasile Turcu si Florian Walter) iar altii renuntand la aparitiile zilnice in media. Dupa ce Cristi Borcea a renuntat la "putere", Nicolae Badea, un personaj mult mai discret si manierat, se ocupa de echipa.

Nici lotul actual nu este unul deloc slab. In pauza competitionala din aceasta iarna au fost indepartati majoritatea jucatorilor petrecareti, blazati si care stricau atmosfera in cadrul grupului iar la finalul sezonului se pregateste "debarcarea" celor din urma veterani.

"Pepiniera" dinamovista este destul de bogata, existand cativa tineri jucatori care ar putea face pasul spre prima echipa, cap de afis fiind Raphael Stanescu.

Iata ca numirea lui Victor Piturca in functia de antrenor/ manager al celor de la Dinamo nu mai pare atat de fantastica, iar daca tinem cont si de dorinta uriasa de revansa pe care fostul selectioner o are dupa rateurile de la Steaua si Dinamo, aceasta pare chiar probabila.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Victor Piturca antrenor Dinamo, #Piturca preia Dinamo, #Gaman Barboianu Dinamo , #antrenor
Comentarii
Poza Dumi10
Dumi10
rank 5
Victor Piturca, antrenor la Dinamo din vara?