Piturca ramane. Al Ittihad a renuntat la antrenorul roman: "In acest moment am intrerupt negocierile, deja discutam cu altcineva"

Sursa: ProSport
Miercuri, 10 Septembrie 2014, ora 05:43
235 citiri
Presedintele lui Al Ittihad, Ibrahim Al Balwi, a anuntat ca echipa din Arabia Saudita a renuntat la negocierile cu Victor Piturca.

"Il vrem pe Victor Piturca, oferim suma de 500.000 de euro pentru ca FRF sa-i dea drumul. In acest moment am intrerupt negocierile, deja discutam cu altcineva. Ne-am razgindit pentru ca el are contract. Nu mai vorbim despre bani. Nu dorim sa negociem cu Fedratia Romana de Fotbal. Am fost surprinsi de clauza din contracul lui. Noi ne inteleseseram cu Victor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.