Razvan Burleanu a recunoscut ca s-ar putea intelege cu Victor Piturca pentru reducerea duratei contractului pina in 2015: "Nu pleaca, dar avem variante de rezerva!"

Marti, 30 Septembrie 2014, ora 13:23
124 citiri
Seful de la Casa Fotbalului a incercat sa evite subiectul Piti, ca sa pastreze "unitatea sii atmosfera inainte de Ungaria si Finlanda", dar surse federale sustin ca cei doi s-au inteles si selectionerul va pleca la arabi daca va returna 500.000 de euro.

Subiectul plecarii lui Victor Piturca de la "nationala" a tinut capul de afis si la conferinta de presa de ieri, organizata la Casa Fotbalului, pentru lansarea oficiala a imnului suporterilor Romaniei. De vreo trei saptamini, Razvan Burleanu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.