Piturca va lucra cu sosia lui Gigi Becali

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 24 August 2010, ora 12:29
3222 citiri
Piturca va lucra cu sosia lui Gigi Becali

Victor Piturca este aproape de a deveni antrenorul Universitatii Craiova, dupa experienta mai putin placuta de la Steaua. Fostul selectioner va lucra insa cu sosia patronului Stelei, Adrian Mititelu comportandu-se exact ca latifundiarul din Pipera.

Acest lucru s-a vazut cel mai bine luni seara, atunci cand seful din Banie a intervenit la toate posturile TV de profil anuntand ca Piturca i-a acceptat oferta, declaratia sa fiind identica cu cea a lui Becali din urma cu doua luni.

"Sunt sanse foarte mari sa vina Piturca, inima asa-mi spune, nu am nici o emotie ca ma va refuza. L-am lasat sa-si faca el cum vrea contractul, poate sa-mi ceara orice. Intentionez sa ma retrag, iar el sa conduca clubul, sa fie manager general" - Adrian Mititelu, luni seara.

"Am batut palma cu Piturca. E 100% noul antrenor al Stelei. Deja am inceput sa ma consult cu el pentru ce jucatori au fost propusi la echipa. Piturca are mana libera sa faca ce vrea. El va fi antrenorul Stelei, eu voi fi doar un suporter, sa vin la stadion ca la teatru" - Gigi Becali, in urma cu doua luni.

Ca si in cazul negocierilor cu Becali, Victor Piturca a intervenit si de aceasta data pentru a-l tempera pe patronul Universitatii Craiova, declaratiile tehnicianului fiind, de asemenea, foarte asemanatoare.

Mititelu, copia lui Becali

Adrian Mititelu este o copie a patronului de la Steaua, asemanarile dintre cei doi fiind izbitoare:

- Ambii au ajuns sa patroneze grupari importante din tara noastra, Steaua si Universitatea Craiova fiind adevarate branduri.

- Becali si Mititelu au pus mana pe echipe in momente grele din istoria acestora, latifundiarul venind in Ghencea in 2001, intr-o perioada dificila din punct de vedere financiar, iar Mititelu a sosit in Banie in 2005, cand echipa retrogradase in liga secunda si fusese parasita de investitori.

- Vazuti initial ca salvatori ai unor echipe cu traditie, Becali si Mitielu au intrat in conflicte puternice cu suporterii. Daca primul a inchis doar un sector al stadionului si a interzis cateva mii de fani, cel de-al doilea a mutat echipa in alt oras.

- Amandoi sunt cunoscuti in fotbalul romanesc ca fiind adevarati "devoratori" de antrenori, echipele pe care le conduc schimband tehnicieni pe banda rulanta.

- Becali si Mititelu au incercat de mai multe ori sa antreneze singuri echipele, numind tehnicieni doar cu numele, carora le dictau jucatorii care trebuie folositi sau diverse strategii de meci.

- Cei doi au adus in timp foste glorii ale echipelor in conducere, insa acestea au fost rapid indepartate dupa conflicte mai mult sau mai putin publice.

Victor Piturca i-a scos in strada pe fanii Universitatii Craiova

Victor Piturca, la un pas de Universitatea Craiova

Victor Piturca a demisionat recent din functia de manager general al Stelei, el rezistand in Ghencea numai doua luni. "Satana" a plecat dupa o neintelegere cu Gigi Becali si a reluat rapid discutiile cu Craiova.

Mititelu: Il vreau pe Piturca, dar sunt pesimist

Dupa mai multe zile de tatonare si discutii generale, Adrian Mititelu a anuntat luni seara ca l-a convins pe fostul selectioner sa revina in Banie.

Victor Piturca a mai antrenat pe Universitatea Craiova in sezonul 1994/1995, atunci cand oltenii au terminat pe locul secund in clasamentul primei divizii, in spatele Stelei.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Piturca lucreaza sosie Gigi Becali, #Piturca antrenor Universitatea Craiova, #Victor Piturca Universitatea Craiova, #Mititelu copie Gigi Becali , #Gigi Becali
Comentarii
Poza craiova1974
craiova1974
rank 1
nu cred ca vine