Patronul Niculae, declaratie surprinzatoare despre venirea lui Piturca la Astra

Duminica, 23 Martie 2014, ora 11:51
3671 citiri
Patronul Niculae, declaratie surprinzatoare despre venirea lui Piturca la Astra

Astra are de sambata un nou antrenor, dupa ce Daniel Isaila a demisionat, in urma inca unui rezultat slab pentru giurgiuveni, 1-1 cu Otelul Galati, in runda curenta de Liga I.

Astfel, patronul Niculae l-a ales pe Florin Marin ca nou antrenor la Giurgiu, Marin fiind unul dintre secunzii lui Victor Piturca la nationala Romaniei.

In acelasi timp, intrebat daca in viitor si principalul nationalei de fotbal ar putea ajunge la Astra, patronul trupei de pe locul 2 in Liga I a declarat: "Daca Piturca vrea sa vina la mine, voi fi foarte fericit. Dar deocamdata, Piturca vrea sa ramana acolo, la echipa nationala. Nu e prima oara, m-am gandit mai de mult la el. Dar asta e istorie. Am o relatie buna cu Piti, de respect reciproc. Il consider un antrenor mai bun de club decat nationala. Daca o sa vrea sa vina vreodata, voi fi foarte fericit.", declara patronul Astrei pentru DolceSport.

Vorbind si despre despartirea de Daniel Isaila, patronul Niculae a tinut sa precizeze: "Daniel Isaila mi-a zis ca nu mai poate continua pentru ca echipa are un moment de cumpana. A zis ca e mai bine sa plece el, chiar acum.

L-am apreciat foarte mult pentru asta. Florin Marin a fost omul pe care l-am gasit, in aceste momente tulburi. Am vorbit si cu Victor Piturca si a fost de acord. Am avut cel putin zece solutii. Florin Marin este un antrenor bun si un prieten. Piturca e cu contract ferm cu FRF. Si Florin Marin era sub contract. Nu am vorbit cu Florin Marin pana cand Piturca nu a vorbit cu presedintele FRF ca sa-i dea voie.", incheia interventia la televiziunea mai sus citata, Ioan Niculae.

Astra a terminat la egalitate, in runda curenta de Liga I, scor 1-1 cu Otelul Galati, putand sa se departeze la 8 puncte de Steaua, daca aceasta castiga la Navodari duminica.

D.A.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#patronul astrei declaratie surpriza, #patronul astra ioan niculae declaratii piturca, #piturca eventuala venire la astra declaratii , #Liga I