Piturca: Cei care mi-au cerut demisia sunt niste betivi si niste drogati

Duminica, 05 Aprilie 2009, ora 09:44
1910 citiri
Piturca: Cei care mi-au cerut demisia sunt niste betivi si niste drogati

Antrenorul echipei nationale, Victor Piturca, este de parere ca principalii vinovati pentru rezultatele slabe ale Romaniei din ultima vreme sunt suporterii care l-au contestat.

Selectionerul sustine ca acestia au fost platiti sa il injure si i-a jignit, spunand despre ei ca sunt niste betivi si niste drogati.

"Am pierdut aceste meciuri si din cauza atmosferei negative care a fost in jurul echipei. Am fost sabotat! Au fost atacuri miselesti la persoana mea, jigniri mari. Stiu ca multa lume tanjeste la postul meu, dar nici sa se comporte in halul asta. Inaintea partidei cu Austria a venit un autocar din Romania cu asa-zisi fani, ca sa incite atmosfera. Cei care au fost la Klagenfurt sa-mi strige demisia sunt niste betivi si niste drogati! Au fost trimisi special pentru asta! Sunt niste oameni fara serviciu, fara familie. Oamenii seriosi pot fi suparati pe moment, pe buna dreptate", a spus Victor Piturca pentru Evenimentul Zilei.

Victor Piturca ramane pe pozitii si anunta ca nu intentioneaza sa faca primul pas pentru despartirea de la nationala. El asteapta telefonul lui Mircea Sandu, pentru a stabili termenii despartarii.

"Sunt selectioner in continuare. Astept sa ma sune Mircea Sandu si sa stabilim o intalnire. Daca ma va demite, voi pleca fara probleme. Dar eu nu imi voi prezenta demisia. O sa stabilesc si conditiile financiare daca voi fi nevoit sa plec. Oricum, daca n-o sa mai fiu antrenor la nationala, imi voi lua o vacanta", a mai spus Piturca.

Una dintre principalele acuze care i-a fost adusa selectionerului a fost folosirea pentru sase minute a lui Maximilian Nicu. Piturca se apara si spune ca a procedat corect.

"Nicu are nevoie de acomodare la echipa nationala, nu putea sa intre brusc in primul 11, trebuia sa-si cunoasca toti colegii. Sincer, mi-a fost frica sa-l bag pe Nicu in teren, fiindca mai aveam doi jucatori accidentati, au fost doua probleme medicale la pauza, si as fi riscat foarte mult. Poate am gresit in privinta lui Nicu si trebuia sa-l introduc in teren cu 30 de minute mai devreme. Dar sa nu se uite ca tot eu l-am adus la nationala. si pe el, si pe Tanase, de la FC Arges. Nicu nu e suparat pe mine. Este un jucaor excelent, dar as vrea sa aiba mai mult tupeu. Daca nu l-as fi introdus in joc pe Costea, mi s-ar fi urcat lumea in cap. Costea n-a aratat nimic la nationala", a explicat acesta.

Injurat de toata lumea, Piturca si-a gasit timp sa vorbeasca si despre prietenul Gigi Becali, ajuns in aceste zile la puscarie.

"I-am spus lui Gigi ca va avea o viata mai grea decat mine, pentru ca a deranjat multa lume. Ce i se intampla e strigator la cer. Nu mai ai nicio siguranta in Romania. Cand hotii care i-au furat masina lui Becali sunt liberi, asta spune totul despre legile din Romania. E o lege a junglei. L-am avertizat pe Gigi ca, dupa mine, va urma el. Ce, trebuia sa-i duca el la politie? Aia se numeste sechestrare, la bar? Daca i-ar fi aruncat pe hoti intr-un beci si i-ar fi tinut acolo vreo trei zile fara apa si fara mancare, atunci era se ches trare... Cand oa meni bogati traiesc momente de acest gen, e clar ca se da de undeva de sus unda verde pentru a-i retine. si acum s-a dat ordin de sus!", a opinat Piturca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scandal politic într-o țară NATO din cauza Ucrainei. Ministrul de Externe, demis la doar două săptămâni de la numire
Scandal politic într-o țară NATO din cauza Ucrainei. Ministrul de Externe, demis la doar două săptămâni de la numire
Premierul interimar al Bulgariei, Dimităr Glavcev, l-a demis pe ministrul de Externe, Stefan Dimitrov, la numai două săptămâni de când acesta fusese numit în post. Funcția a fost acum...
Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Deputatul Cătălin Drulă, preşedintele USR acuză liderii coaliţiei PSD-PNL că au blocat Guvernul României timp de 16 ore, timp în care au făcut negocieri politice fără niciun rezultat...
#Victor Piturca, #relatia cu suporterii, #jigniri, #demitere , #nationala