Piturca, dezlantuit! Porumboiu bate in retragere

Vineri, 21 Septembrie 2012, ora 20:26
2872 citiri
Piturca, dezlantuit! Porumboiu bate in retragere

Victor Piturca, selectionerul Romaniei, s-a dezlantuit in disputa lui cu Adrian Porumboiu. Patronul lui FC Vaslui pare ca nu mai este dispus sa continue si bate in retragere.

Piturca a lansat un nou atac dur la adresa fostului arbitru, dupa ce, cu o zi inainte, ii transmisese ca s-ar putea sa ii aplice o corectie fizica.

"Am spus ca, daca se continua in acest mod, pe viitor se poate ajunge la corectii fizice. Am spus-o intr-un anumit context. Cum Porumboiu m-a facut nemernic i-am transmis sa foloseaca astfel de cuvinte cu cei din familia lui. O sa vada el ce inseamna jigniri, ca eu nu l-am jignit pana acum. A incercat sa dezimformeze si sa minta in legatura cu jucatorii pe care i-am fi convocat de la Vaslui. El a continuat apoi sa ma jigneaca in legatura cu Craiova.

Comisia de Disciplina va hotari ce se va intampla in continuare, foarte bine daca a depus si el memoriu. Ii transmit sa nu ma mai jigneasca. Se crede ca e vreun patron la vreo mare echipa, la Milano, la Real? Isi permite sa-i faca pe toti hoti, numai el e ala corect? Porumboiu e cunoscut ca omul care a calomniat cel mai mult in mass-media romaneasca.

El trebuie sa stie ca a inceput sa ma jigneasca si eu doar i-am raspuns." a spus Victor Piturca la GSpTV.

Porumboiu il face praf pe Piturca: E un handicapat mintal!

Adrian Porumboiu a renuntat la tonul contondent si bate in retragere.

"Eu mi-am cerut scuze pentru expresiile folosite. Am gresit si mi-am cerut scuze, dar vad ca urmeaza alte torente. Sunt hotarat sa nu mai intru in astfel de conflicte in general, nu doar in acest caz, cu Piturca. In treburile astea nu iese niciun invingator. Fiecare isi vede de treburile lui. Eu accept sa respect, daca sunt respectat.

Daca deja am ajuns sa vorbim despre mama... care este moarta. Ce sa mai spun. Am ajuns sa-mi impun sa nu mai intru in astfel de discutii", a replicat Porumboiu.

Piturca trece la amenintari: "Il scuipi, ii dai 5 picioare! Asa se face!"

Cei doi se contreaza chiar violent dupa ce Lucian Sanmartean nu a fost convocat la echipa nationala, desi selectionerul anuntase echipa din Vaslui ca mijlocasul este in atentia lui.

M.D.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Piturca Porumboiu jigniri, #Piturca Porumboiu scandal, #Sanmartean echipa nationala , #nationala