Piturca explica esecul cu Belgia

Sambata, 12 Noiembrie 2011, ora 08:26
4058 citiri
Piturca explica esecul cu Belgia

Selectionerul Victor Piturca a explicat infrangerea suferita de nationala Romaniei in partida amicala disputa in deplasare cu reprezentativa Belgiei.

"Nu sunt suparat, chiar daca am avut un start slab de partida si am luat primul gol din faza fixa. Adica exact ce crezusem ca am pregatit foarte bine. Am avut multe mingi pierdute si n-am pus probleme in atac, dar asta s-a intamplat si pentru ca am avut in fata un adversar solid, care ne-a pus probleme.

Ne-am revenit dupa pauza, am schimbat sistemul si am jucat cu doua varfuri. Ar fi fost mai echitabil un 2-2 daca ma gandesc la ocazia din final a lui Niculae si la penalty-ul ratat de Rat. Trebuie sa vedem insa si plusurile partidei. Au debutat unii jucatori, am aratat in partea a doua o forta de joc, mi-a placut cum a intrat Mazilu, iar pina la primul meci oficial mai avem timp ca sa formam un grup puternic.

Stabilisem sa traga jucatorul care se simte cel mai stapan pe sine in momentul respectiv. Torje nu putea executa, fiindca el a scos penaltiul, Niculae resimtea o lovitura, asa ca Rat si-a asumat responsabilitatea. Dar putea rata oricine. Nu pot reprosa nimic. Le multumesc suporterilor romani aflati in tribune, chiar daca au cerut demisia.", a declarat Victor Piturca, conform site-ului gsp.ro.

Nationala Romaniei a fost invinsa vineri seara, scor 1-2, de reprezentativa similara a Belgiei intr-un meci de pregatire disputat la Liege.

Romania a scapat ieftin din amicalul cu Belgia

Pentru "tricolori" a inscris Daniel Niculae in minutul 66, in timp ce Razvan Rat a ratat o lovitura de la 11 metri cu trei minute inainte de final.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Victor Piturca, #nationala Romaniei, #Romania amical Belgia , #nationala