Piturca explica infrangerea nationalei din Slovenia

Joi, 16 August 2012, ora 07:28
4012 citiri
Piturca explica infrangerea nationalei din Slovenia

Victor Piturca, selectionerul Romaniei, a incercat sa explice infrangerea suferita de echipa nationala in meciul amical cu Slovenia, de miercuri seara.

Tehnicianul sustine ca esecul a fost unul categoric, desi slovenii s-au impus la un gol diferenta, scor 4-3, si a aratat cu degetul spre jucatorii din defensiva.

"A fost un ultim test pierdut categoric! Chiar daca a fost o infrangere la limita, eu asa am resimtit acest scor, ca pe un esec absolut categoric! Nu poti face performanta atunci cand iei goluri asa cum am facut-o noi! E clar ca nu am ajuns la nivelul dorit de mine.

S-au comis greseli inacceptabile, mai ales de plasament. Am avut si probleme de ordin tactic. Ce-i drept, unii jucatori, in special cei de la Steaua, au trecut printr-un program mai dificil in ultima vreme. Iar o parte dintre cei convocati au reusit sa vina abia in Slovenia, fara sa-i mai avem la dispozitie si in tara. Nu exista insa nici un fel de scuze pentru ce s-a intamplat pe teren. Bine macar ca am reusit sa marcam! Eu asta imi si doream, sa inscriem unu sau doua goluri in perspectiva jocului din Estonia", a spus Piturca dupa meci.

La capitolul remarcati, selectionerul nu a avut cuvinte de lauda decat pentru tanarul Gicu Grozav.

"Nu mi-a placut nimeni! Poate doar Grozav, care a intrat bine in meci si a dat un gol, mentinindu-si ritmul bun de la echipa nationala."

Romania a pierdut amicalul cu Slovenia

Nationala de fotbal a Romaniei a pierdut meciul amical disputat, miercuri seara, in deplasare, in compania reprezentativei similare a Sloveniei, scor 3-4.

"Tricolorii" au cedat in ultimul test inaintea preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, fiind invinsi de formatia care in 2001 le-a blocat calificarea la turneul final din Japonia si Coreea de Sud.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Piturca explica infrangere nationala, #Romania Slovenia rezultat, #rezultate nationala Romania , #nationala