Piturca explica umilinta cu Olanda

Marti, 16 Octombrie 2012, ora 23:24
5859 citiri
Piturca explica umilinta cu Olanda

Selectionerul Victor Piturca a explicat infrangerea umilitoare suferita de nationala Romaniei in fata reprezentativei Olandei, in preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Piturca sustine ca "tricolorii" au pierdut intr-o maniera categorica si nu se pot invoca greselile de arbitraj sau alte scuze.

"Arbitrajul nu il comentez eu. Am pierdut intr-o maniera categorica, la 3 goluri diferenta. Cand primesti 4 goluri nu sunt multe spus, chiar daca echipa a jucat. O echipa mare inscrie, asa cum a facut Olanda, care a marcat din faze care nu spuneau nimic, din faze fixe.

Trebuie sa ne gandim bine, sa analizam ce am gresit. Acum asteptam meciurile de la inceputul anului viitor. Ne batem pentru locul 2 in grupa, acolo unde ne este locul, dupa cum ni s-a demonstrat. Ne vom lupta cu Ungaria, va fi un meci poate decisiv in primavara.

Iata ca, dupa un succes in Turcia, a venit aceasta infrangere, insa asta e fotbalul. Noi ne asteptam si sa pierdem, dar avem 9 puncte, sansele sunt in continuare iar in anumite momente jocul nostru mi s-a parut destul de bun. Din pacate am primit goluri prea usor.

Daca inscriam noi primii, se schimba jocul total. Am incercat sa jucam asa cum am facut in Turcia, a mers, mai ales in prima repriza. S-a vazut si oboseala la multi jucatori, imi era totusi greu sa schimb multi fotbalisti dupa meciul de la Istanbul", a spus Piturca la GSpTV.

Romania, batuta mar de Olanda pe National Arena

Nationala Romaniei a pierdut clar intalnirea cu Olanda, din Grupa D a preliminariilor Campionatului Mondial din 2014.

"Tricolorii" au fost umilit pe National Arena din Bucuresti, batavii impunandu-se cu un umilitor scor de 4-1.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Piturca Romania Olanda rezultat, #Piturca explica rezultat Romania Olanda, #Piturca declaratii Romania Olanda, #Romania Olanda rezultat , #nationala