Piturca il face praf pe Iordanescu dupa meciul cu Finlanda: Nu ma mira ca i-au cerut demisia

Vineri, 09 Octombrie 2015, ora 07:03
11137 citiri
Piturca il face praf pe Iordanescu dupa meciul cu Finlanda: Nu ma mira ca i-au cerut demisia
Foto: Hepta.ro

Victor Piturca lanseaza o serie de critici dupa egalul smuls de Romania in prelungiri, joi seara, in fata Finlandei.

Astfel, selectionerul cu care a inceput Romania actuala campanie de calificari sustine ca echipa noastra a fost ajutata de arbitru in meciul cu Finlanda si recunoaste ca nu il mira faptul ca i s-a cerut demisia lui Anghel Iordanescu.

"Atunci cand castigam eu nu era bine. Se spunea ca de ce am castigat in Finlanda cu 2-0, de ce am castigat in Grecia si asa mai departe. Am ratat multe ocazii azi. Orice joc la echipa nationala este fantastic de important.

Echipa Romaniei nu a mai castigat de patru jocuri, cauzele trebuie sa le gasiti la cei care se ocupa acum de echipa nationala. Eu am constatat niste lucruri, dar nu vreau sa le discut. Problemele tin strict de conducerea tehnica.

Trebuie sa-ti cunosti foarte bine jucatorii, in cel mai mic amanunt. Puteam sa pierdem la o diferenta mai mare de goluri cu Finlanda. Cu acest arbitru am fost dezavantajati in meciul cu Olanda, iar acum s-a revansat. Macar asta e bine. Nu ma mira deloc ca i s-a cerut demisia lui Iordanescu. E foarte urat, asta e mentalitatea noastra. Daca nu terminam in primele doua locuri, va fi foarte greu sa ne mai calificam.

Acum ne bucuram ca am egalat in ultimul minut, cand am castigat cu 2-0 in Finlanda era suparare mare pentru ca nu jucasem bine", a spus Piturca dupa meci, la Dolce Sport.

"Ganditi-va unde eram daca nu castigam in Finlanda! Azi am avut meciul la discretie", a mai atras atentia fostul selectioner.

In plus, Victor Piturca este de parere ca jucatorii nostri au avut de pierdut din cauza inceputului foarte ofensiv de meci.

"N-am inteles de ce tot aruncam mingi. Asta le-a convenit finlandezilor. Ne-a costat faptul ca am inceput superofensiv", sustine fostul selectioner.

Nu in ultimul rand, acesta a vorbit si despre demisia sa, subliniind ca a reusit sa nu piarda cu nationale mult mai bine cotate.

"Am fost pe locul 7 in lume si vedeam specialisti care spuneau ca am jucat cu adversari slabi. Belgia e un adversar slab? Argentina, Uruguay, Turcia? N-au reusit sa ne invinga. Imi pare rau ca nu s-a respectat munca nationalei si munca mea. Acesta este si motivul pentru care am plecat", a mai precizat Victor Piturca.

Romania remizeaza cu Finlanda dupa un meci de infarct si continua cursa pentru EURO 2016

Echipa nationala de fotbal a Romaniei continua lupta pentru calificarea la EURO 2016 dupa ce a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Finlanda, in grupa F a preliminariilor.

Finlandezii au deschis scorul pe National Arena, insa baietii lui Iordanescu au reusit egalarea in minutul 90, prin Ovidiu Hoban.

Dupa acest rezultat, nationala Romaniei este la mana ei in ultima etapa a preliminariilor. Pentru a ne califica este nevoie sa obtinem un rezultat cel putin egal cu al maghiarilor, care vor intalni Grecia, in timp ce noi vom merge in Feroe.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#Victor Piturca Iordanescu, #Piturca Romania Finlanda, #Romania egal Finlanda , #nationala