Piturca merge la victorie: Cine-i Benzema? Are patru picioare?

Luni, 05 Septembrie 2011, ora 13:40
5896 citiri
Piturca merge la victorie: Cine-i Benzema? Are patru picioare?

Selectionerul Victor Piturca a sustinut luni o conferinta de presa in care a clarificat problemele echipei nationale si a anuntat modificarile din 11-le de start pentru meciul cu Franta.

Victor Piturca a confirmat ca nu se va baza pe Ovidiu Petre si Galamaz, ambii accidentat, dar a anuntat revenirea atacantului Ciprian Marica, precum si o parte din schimbarile pe care le va efectua in formula de start.

"Din pacate am avut accidentari si multe probleme. Ovidiu Petre este si el accidentat, iar Galamaz nu a putut fi refacut. Se pare ca Marica va fi apt de joc. Voi schimba doi-trei jucatori. Banel Nicolita, Bourceanu si Sapunaru vor fi titulari. Probabil si Chiriches.", a precizat Piturca.

Temator inaintea meciului cu Luxemburg, "Satana" si-a schimbat discursul si a adoptat un ton optimist inaintea infruntarii cu selectionata "cocosului galic", spunand ca Benzema nu va misca in fata lui Vlad Chiriches.

"De ce sa-i tremure picioarele lui Chiriches? De ce sa se teama? De cine? Benzema? Pai nici n-a atins-o cand am jucat cu el! Cine e Benzema, are patru picioare? Cine sunt ei? Pana la urma ce se poate intampla...", a mai spus Piturca.

Selectionerul a dezvaluit in fata jurnalistilor si mesajul pe care l-a transmis jucatorilor inaintea meciului decisiv de pe Arena nationala: "Le-am spus jucatorilor ca din acest gen de meciuri se nasc vedete si echipe, sunt meciuri care deschid drumuri. Asa se poate intampla si marti seara."

Desfasurarea conferintei de presa:

13:39 S-a incheiat conferinta de presa!

13:38 - "Le-am spus jucatorilor ca din acest gen de meciuri se nasc vedete si echipe, sunt meciuri care deschid drumuri. Asa se poate intampla si marti seara."

13:36 - "Francezii sunt la fel de redutabili si in defensiva. O sa faca modificari, dar o sa intre jucatori valorosi si extrem de puternici"

13:34 - "De ce sa-i tremure picioarele lui Chiriches? De ce sa se teama? De cine? Benzema? Pai nici n-a atins-o cand am jucat cu el! Cine e Benzema, are patru picioare? Cine sunt ei? Pana la urma ce se poate intampla..."

13:33 - "Poate ca maine o sa intre Chiriches la un meci oficial, incet-incet integram acesti jucatori tineri."

13:32 - "Absolut toti jucatorii au sanse in continuare sa vina la nationala chiar daca pierdem pierdem cu Franta."

13:31 - "99% am conturat echipa de start, mai am doar un mic semn de intrebare."

13:30 - "De la mijloc in sus, Franta are jucatori periculosi care pot inventa in orice moment ceva, Ribery, Nasri, Benzema..."

13:29 - "Vom fi incurajati de peste 50.000 de oameni, va fi un avantaj pentru noi. Sper ca suporterii sa fie alaturi de noi pana la sfarsit."

13:28 - "Echipa Frantei de la EURO 2008 era mult mai buna decat cea de astazi, care este in reconstructie."

13:27 - "Am analizat bine jocul Frantei. Nu joaca foarte bine, dar castiga si au jucatori valorosi. Mie mi se pare ca au momente cand joaca foarte bine, dar nu mai forteaza tot timpul, asa cum s-a intamplat si cu Albania."

13:26 - "Un egal ar fi un rezultat de palmares, dar pe noi ne intereseaza victoria. Avem nevoie de victorie pentru a ramane cu sanse reale."

13:25 - "Voi schimba doi-trei jucatori. Banel Nicolita, Bourceanu si Sapunaru vor fi titulari. Probabil si Chiriches."

13:24 - "Franta este echipa mai valoroasa, porneste cu prima sansa, dar noi vom intra cu gandul sa facem un joc bun si sa obtinem punctele puse in joc."

13:23 - "Am avut putin timp la dispozitie sa pregatim acest meci, dar sper sa fi facut o treaba buna inaintea acestei partide extrem de important pentru ambele echipe."

13:22 - "Din pacate am avut accidentari si multe probleme. Ovidiu Petre este si el accidentat, iar Galamaz nu a putut fi refacut. Se pare ca Marica va fi apt de joc."

13:21 - A inceput conferinta de presa.

Partida Romania - Franta este programata marti, de la ora 21:30, pe Arena Nationala din Bucuresti.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Victor Piturca, #nationala Romaniei, #LIVE Piturca nationala, #Romania Franta preliminarii Euro 2012 , #nationala
Comentarii