Tamas, exclus din lotul nationalei! Piturca a explicat neconvocarea jucatorilor Stelei

Vineri, 31 Mai 2013, ora 14:31
2764 citiri
Tamas, exclus din lotul nationalei! Piturca a explicat neconvocarea jucatorilor Stelei

Selectionerul Victor Piturca a luat decizia de a-l exclude din lotul echipei nationale pe fundasul Gabi Tamas dupa ce acesta a fost retinut de Politie vineri dimineata.

Tehnicianul a incercat sa explice apoi si absenta jucatorilor Stelei din lotul pentru meciul amical cu Trinidad Tobago, programat marti.

"Tamas s-a pregatit toata saptamana la Mogosoaia, dar ce s-a intamplat ii este caracteristic. El e un baiat loial echipei nationale, insa este iesit pentru acest meci. Am decis deja inlocuitorul, Dragos Grigore va fi chemat in locul sau", a spus Piturca in cadrul unei conferinte de presa.

Referitor la jucatorii Stelei, selectionerul a dezvaluit ca nu a discutat cu oficialii "ros-albastrilor" cand a luat decizia de a nu-i convoca, ci pur si simplu a decis sa ii ocoleasca.

"Au fost chemati alti jucatori, cei pe care am considerat ca ma pot baza. Am tinut cont si de faptul ca fotbalistii Stelei au intrat in vacanta. N-am discutat cu nimeni de la Steaua, n-a fost o intelegere. Vreau sa vad si alti jucatori la treaba", a mai spus Piturca.

Trinidad Tobago, singurul adversar

Selectionerul a marturisit ca Trinidad Tobago a fost singurul adversar disponibil in aceasta perioada, desi el isi dorea cel putin doua partide.

"Trinidad Tobago a fost singurul adversar pe care l-am gasit. Eu imi doream mai multe meciuri, doua sau chiar trei, in aceasta perioada. Imi doresc sa castigam, desi nu e un adversar facil. Nu avem foarte multe informatii despre ei pentru ca nu am reusit sa facem rost de materiale video", a explicat selectionerul.

In acelasi timp, Piturca a dezvaluit ca Bogdan Lobont va fi noul capitan al nationalei, cel putin pentru amicalul de marti.

"Lobont va fi noul capitan. Va spun acum ca si varsta este un criteriu in acordarea banderolei. Inainte era doar numarul de selectii. El va ramane la nationala, e un portar de valoare, insa trebuie sa apere ca si pana acum si sa fie in forma."

Meciul amical dintre Romania si Trinidad Tobago se va disputa marti, 4 iunie, incepand cu ora 20.45.

Partida va fi transmisa in direct pe site-ul Ziare.com.

M.D.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Tamas exclus lot nationala, #Piturca nationala jucatori, #jucatori Steaua echipa nationala, #Romania Trinidad Tobago amical , #nationala
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
pacat , Tamas este un model de profesionalism si un exemplu pozitiv