Vezi cand revine Victor Piturca la echipa nationala

Vineri, 28 Ianuarie 2011, ora 19:43
1918 citiri
Vezi cand revine Victor Piturca la echipa nationala

Victor Piturca, managerul suspendat al universitatii Craiova, ia in considerare o revenire pe banca tehnica a echipei nationale, insa afirma ca acest lucru se va produce abia dupa 8 ani.

Tehnicianul crede ca actualul selectioner, Razvan Lucescu, trebuie sprijinit pentru a-si duce mandatul la final si il sfatuieste sa demareze un proces de intinerire a lotului.

"Nu cred in revenirea mea la nationala. Daca o fi sa mai revin la nationala, poate ca o sa se intample dupa opt ani de zile, la fel ca prima oara.

Un selectioner trebuie sa cunoasca in amanunt valoarea jucatorilor. Schimbul nostru de generatii trebuia sa aiba loc mai demult. Il inteleg pe Razvan, el avea nevoie de rezultate imediat. La nationala, importanta e calificarea, nu are timp nimeni de schimburi de generatii. Schimbul asta trebuie facut incetul cu incetul.

Asa am facut eu, am adus tineri pe langa jucatorii obisnuiti ai nationalei si i-am introdus treptat in echipa. Apoi am bagat sapte jucatori noi in echipa la meciul cu Cehia si s-a vazut cum au reactionat. Nu stiu care este planul Federatiei. Dar Lucescu trebuie sa fie lasat sa-si duca mandatul la capat si apoi sa se traga linie si sa se vada ce a fost facut bine si ce rau", a spus Piturca la Sport.ro.

Aflat in razboi cu patronul universitatii Craiova, Victor Piturca marturiseste ca a avut o oferta de a antrena o echipa din strainatate, insa a amanat acest lucru pana la finalul sezonului.

Piturca: Revin la nationala Romaniei

"A fost o echipa straina care m-a vrut, dar am spus ca voi vedea din vara", a mai afirmat Piturca.

Piturca: Nu ma mai impac niciodata cu Adrian Mititelu

Victor Piturca a pregatit echipa nationala de fotbal a Romaniei in doua randuri, in perioadele 1998-1999 si 2004-2009. Cu "Piti" pe banca, "tricolorii" au obtinut doua calificari la turneele finale ale Campionatelor Europene din 2000 si 2008.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#Piturca revine echipa nationala, #Victor Piturca selectioner Romania, #Piturca oferte strainatate , #nationala
Comentarii
Poza Rock
Rock
rank 5
"....cand revine Victor Piturca la echipa nationala"