Victor Piturca, dat in judecata de Anul Nou

Luni, 02 Ianuarie 2012, ora 18:36
4391 citiri
Victor Piturca, dat in judecata de Anul Nou

Probleme pentru selectionerul Victor Piturca la inceput de an. Antrenorul nationalei Romaniei a fost chemat in judecata de fosta amanta pentru a recunoaste ca este tatal copilului ei.

Cu trei saptamani inainte de a pleca in cantonament cu prima reprezentativa, Victor Piturca a fost chemat la tribunal de fosta balerina Victoria Blohina, despre care presa mondena a scris ca ar fi fost amanta sa.

Aceasta l-a dat in judecata pe selectionerul Romaniei inainte de Anul Nou, solicitand ca se constate ca acesta este tatal copilului ei, informeaza Romania Libera.

Mai exact, Blochina vrea sa obtina o hotarare judecatoreasca care sa ateste ca Victor Piturca este tatal copilului ei, dupa ce tehnicianul ar fi refuzata sa recunoasca acest lucru de buna voie.

Actele au fost depuse de Victoria Blohina la Judecatoria Sectorului 5, iar procesul va incepe pe 2 februarie, exact in ziua in care nationala Romaniei incheie cantonamentul din Antalya (Turcia).

Despre Victor Piturca si "Vica", asa cum este cunoscuta fosta balerina, se spune ca au inceput o relatie acum aproape 15 ani.

In alta ordine de idei, nationala Romaniei va efectua un stagiu de pregatire de lux in Antalya in cadrul caruia selectionerul Victor Piturca va pune bazele echipei cu care va ataca preliminariile Campionatul Mondial din 2014.

"Tricolorii" vor sustine in perioada 21 ianuarie - 2 februarie 2012 un cantonament in Antalya si se vor caza la unul dintre cele mai scumpe hoteluri din Turcia, Gloria Serenity.

Programul complet al României la turneul final EURO 2024
Programul complet al României la turneul final EURO 2024
Naționala Ucrainei completează grupa României la turneul final al Campionatului European de fotbal, programat în Germania. Ucraina va fi chiar prima adversară a tricolorilor la EURO 2024,...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#Victor Piturca, #nationala Romaniei, #Piturca dat in judecata , #nationala