Piturca rupe tacerea si ataca dur Universitatea Craiova

Miercuri, 28 Iulie 2010, ora 18:00
3933 citiri
Piturca rupe tacerea si ataca dur Universitatea Craiova

Victor Piturca l-a pus la zid, miercuri, pe Vlad Rosca, director sportiv la Universitatea Craiova.

Atacul lui Piturca vine dupa ce Rosca a afirmat ca antrenorul Stelei i-ar fi spus ca poate sa-l bage si la inchisoare pe Dorel Stoica, fiindca nu-l intereseaza soarta mijlocasului defensiv.

"FC Steaua Bucuresti doreste sa precizeze din start ca acesta nu este un drept la replica. Si aceasta deoarece clubul nostru nu da drept la replica unor persoane care doresc sa se bage in seama fara sa aiba ceva serios de spus. Unor oameni care in lumea fotbalului sunt cunoscuti drept " Mister Nimeni" si care ies la marginea terenului, tipa la arbitri si apoi privesc imediat catre tribuna oficiala in semn de 'am zis bine, sefu'?".

FC Steaua Bucuresti doreste doar sa isi informeze suporterii ca domnul Victor Piturca nu a facut niciodata afirmatiile pe care directorul sportiv al clubului Universitatea Craiova si-a permis ieri (n.r. marti) sa i le atribuie. Managerul general al clubului nostru tocmai de aceea este un antrenor iubit si respectat de catre toti jucatorii cu care a lucrat pentru ca s-a luptat intotdeauna pentru drepturile lor si este apropiat de ei.

Intelegem pana la un punct dorinta unor personaje de genul directorului sportiv craiovean de a pune presiune inaintea meciului direct si de a se afirma in lumea fotbalului, dar clubul nostru face apel si pe aceasta cale ca oficialii echipelor sa vorbeasca doar despre echipele pe care le reprezinta si sa nu mai inventeze subiecte legate de clubul nostru", se arata intr-un comunicat postat pe site-ul oficial al "ros-albastrilor".

Universitatea Craiova sustine ca Dorel Stoica nu are drept de joc pentru Steaua deoarece inca are contract cu formatia patronata de Adrian Mititelu.

In alta ordine de idei, cele doua formatii se vor intalni sambata, de la ora 20:00, intr-un meci din cadrul etapei a doua a Ligii I.

Partida va fi transmisa, in format LIVE text, de site-ul Ziare.com.

I.G.

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#Piturca ataca Universitatea Craiova, #conflict Steaua Craiova, #Dorel Stoica Steaua Craiova , #Steaua