Dragomir il ameninta cu demiterea pe Piturca

Miercuri, 03 Aprilie 2013, ora 11:40
5360 citiri
Dragomir il ameninta cu demiterea pe Piturca

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a vorbit, in direct pe site-ul Ziare.com, despre criticile pe care Victor Piturca i le-a adus in urma cu o zi.

Dragomir a anuntat ca selectionerul va fi demis de la echipa nationala in cazul in care nu va duce echipa nationala la turneul final din 2014. In contract, Piturca are ca obiectiv calificarea la EURO 2016, ceea ce inseamna ca Piturca va incasa in jur de 500 de mii de euro daca va fi demis.

"Daca nu se califica, sa-si dea demisia si sa plece. Oricum va fi dat afara! Daca nu are obiectiv, sa plece toti cei care nu i-au impus obiectiv! Lui Mircea Sandu nu-i mai pasa atat de mult pentru ca va pleca. Cand pleci, asa se intampla!", a spus Dumitru Dragomir.

Seful LPF a precizat ca nu isi doreste ca Piturca sa plece, intrucat acest lucru ar insemna ca echipa nationala sa nu aiba rezultate.

"Daca va califica echipa nationala, imi voi cere scuze. Acum nu mai cred ca este un antrenor bun. Nu mai am incredere in el!", a explicat Dragomir.

In plus, Dragomir a dezvaluit ca, in momentul in care Piturca a fost instalat la nationala, membrilor Comitetului Executiv nu li s-a transmis ca obiectivul real este EURO 2016.

"Noi n-am stiut ca Piturca nu are obiectiv. Am crezut ca aducem un antrenor care sa ne califice la Mondiale si Europene", a mentionat presedintele LPF.

In ceea ce priveste reactia lui Piturca referitoare la escapada jucatorilor de dupa meciul cu Olanda, Dragomir l-a acuzat pe selectioner ca "minte un popor intreg".

"Jucatorii erau in cantonament si el a spus ca erau liber. A mintit poporul ca nu s-a baut! Stie toata lumea ca s-a baut in cantitati grav!", a tunat Dragomir.

Cum a fost exclusa Craiova: "S-a votat pe interese"

In cadrul conferintei de presa de miercuri, Dragomir a facut referire si la excluderea Universitatii Craiova, sustinand ca aceasta s-a facut in functie de interese.

Dragomir a insinuat ca votul a fost influentat in asa fel incat Piturca sa aiba castig de cauza si sa obtina cele 8 milioane de euro de la Craiova.

"Am sechestru pe toate bunurile mele datorita unui vot in Comitetul Executiv. Daca mi se spune ca nu am treaba, inseamna ca eu am fost impins de raportul comisiei juridice numai cum vor unii? Domnul Sandu a gresit cand a spus ca nu stiu salariul lui Piturca. Se deconspira multe lucruri care ar trebui cunoscute. Eu am sechestrus pus pe bunuri din interesele altora, poate. Cand s-a votat in Comitetul Executiv, Piturca era in scandal cu Universitatea Craiova. Eu ce interes sa am in cazul asta? Sunt amarat pentru ca am votat asa cum am votat salariul lui Piturca, pe care nu il stiu. Asa am votat un raport al comisiei juridice si mi s-a pus sechestru", a explicat Dragomir.

Conferinta de presa a fost in direct pe site-ul Ziare.com

11:23 - Dragomir: "L-am bagat in fotbalul mare pe Piturca atunci cand nu avea nici tenesi in picioare!"

11:22 - Dragomir: "Raportul facut de Piturca a fost o bataie de joc la adresa FRF. Nu vreau sa ma ambalez mai mult, nu vreau sa plece din funcie!"

11:20 - Dragomir: "Cand s-a votat in Comitetul Executiv, Piturca era in scandal cu Universitatea Craiova. Eu ce interes sa am in cazul asta? Sunt amarat pentru ca am votat asa cum am votat salariul lui Piturca, pe care nu il stiu. Asa am votat un raport al comisiei juridice si mi s-a pus sechestru"

11:18 - Dragomir: "Si portarul meu de la Liga stie sa aleaga cei mai buni fotbalisti din Romania. A venit cu ceva nou? Chiriches? Nu-l lauda presa in fiecare zi? L-a facut Piturca sa joace bine? L-au facut Reghecampf si antrenorii de la Targu Jiu!"

11:16 - Dragomir: "Domnul Piturca a spus ca am avut interese fata de Sanmartean. Sa nu ma apuc sa vorbesc pentru ca nu e bine! Eu am sechestrus pus pe bunuri din interesele altora, poate"

11:13 - Dragomir: "Am sechestru pe toate bunurile mele datorita unui vot in Comitetul Executiv. Daca mi se spune ca nu am treaba, inseamna ca eu am fost impins de raportul comisiei juridice numai cum vor unii? Domnul Sandu a gresit cand a spus ca nu stiu salariul lui Piturca. Se deconspira multe lucruri care ar trebui cunoscute"

11:11 - Dragomir: "Noi n-am stiut ca Piturca nu are obiectiv. Am crezut ca aducem un antrenor care sa ne califice la Mondiale si Europene"

11:10 - Dragomir: "Cu Olanda ne-am facut de ras. Puteam scoate lejer un meci egal. Pe turci si unguri putem sa-i batem aici, de ce nu?"

11:08 - Dragomir: "Daca Mutu nu se supara pe Piturca, inseamna ca nu e barbat! L-a jignit prin ce a spus.

11:07 - Dragomir: "Daca va califica echipa nationala, imi voi cere scuze. Acum nu mai cred ca este un antrenor bun. Nu mai am incredere in el!"

11:06 - Dragomir: "E foarte usor sa se califice pentru ca Ungaria este o echipa slaba"

11:05 - Dragomir: "Lui Mircea Sandu nu-i mai pasa atat de mult pentru ca va pleca. Cand pleci, asa se intampla!"

11:04 - Dragomir: "Daca nu se califica, sa-si dea demisia si sa plece. Oricum va fi dat afara! Daca nu are obiectiv, sa plece toti cei care nu i-au impus obiectiv!"

11:03 - Dragomir: "Nu doresc ca domnul Piturca sa ramana fara servici. Am tras un semnal de alarma fata de proasta conducere facuta de staff la echipa nationala. Jucatorii erau in cantonament si el a spus ca erau liber. A mintit poporul ca nu s-a baut! Stie toata lumea ca s-a baut in cantitati grav!"

11:01 - Dragomir: "Piturca mai bine lua o fundanta in gura ca numai prostii a vorbit! Nu l-a intrebat nimeni ce tactica a folosit cu Andorra si Olanda. N-a vorbit nimic concret"

In urma cu o zi, seful LPF a fost atacat de Victor Piturca, intr-o alta conferinta de presa transmisa in direct de Ziare.com.

Piturca iese la atac. Dezvaluiri despre Mutu, atac la adresa jucatorilor si ironii despre demisie

"Dragomir face rau echipei nationale. El are o strategie bine pusa la punct de foarte multi ani pentru a face rau echipei nationale. A venit la televiziune imbracat intr-un costum de comunist, se inrosise tot la fata. A vrut doar sa ma atace", a afirmat Piturca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#conferinta presa Dragomir, #Dragomir raspunde Piturca, #Dragomir Victor Piturca, #conflict Dragomir Piturca , #stiri Victor Piturca
Comentarii