Piturca, despre Mutu si echipa nationala

Vineri, 24 Septembrie 2010, ora 13:55
2542 citiri
Piturca, despre Mutu si echipa nationala

Victor Piturca are numai cuvinte de lauda la adresa lui Adrian Mutu, despre care spune ca nu trebuie sa lipseasca de la echipa nationala deoarece este cel mai valoros jucator roman.

"Mutu a dat totul pentru echipa nationala si este cel mai valoros jucator roman. Nu ar fi plecat niciodata de la nationala cu mine antrenor. Relatia mea cu el a fost excelenta, in afara de acel incident de la turneul din Statele Unite ale Americii", a spus Piturca in cadrul unei conferinte de presa.

Suspendarea lui Adrian Mutu va expira pe 28 octombrie si va putea evolua intr-un meci oficial pentru Romania abia anul viitor.

Managerul Universitatii Craiova a vorbit si despre rezultatele inregistrate de "tricolori" in startul acestor preliminarii.

"Nu trebuie sa ne fie rusine ca am facut egal cu Albania sau Belarus. Nu stiu daca suntem deasupra Belarusului acum", a mai spus Victor Piturca.

1-1 cu Albania si 0-0 cu Belarus au fost rezultatele nationalei antrenate de Razvan Lucescu in startul preliminariilor pentru Campionatul European din 2012.

Victor Piturca (54 de ani) a fost selectionerul Romaniei in doua perioada 1998-1999 si 2004-2009.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum arată Adrian Mutu după ce și-a făcut implant de păr FOTO
Cum arată Adrian Mutu după ce și-a făcut implant de păr FOTO
Adrian Mutu (45 de ani) a apărut pentru prima dată fără șapcă după ce și-a făcut implant de păr la o clinică din Turcia. Adrian Mutu a zburat la o clinică din Turcia în pauza...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Victor Piturca, #Adrian Mutu, #nationala fotbal Romania , #stiri Victor Piturca