Ziare.com

Piturca ii raspunde lui Radoi: Nesu a primit ceea ce trebuia sa primeasca

Joi, 17 Iulie 2014, ora 19:34

   

Piturca ii raspunde lui Radoi: Nesu a primit ceea ce trebuia sa primeasca
Victor Piturca i-a dat replica lui Mirel Radoi, care miercuri a lansat un atac la adresa FRF si celor care se ocupa de nationala Romaniei.

"Radoi a fost foarte ferm pe pozitie si a spus ca nu mai vine niciodata. Daca isi schimba pozitia, imi dadea telefon sa imi spuna macar buna ziua. Nu a facut asta. Din ce am vorbit cu Oli si cu cei care au fost in Emirate, am inteles ca Radoi nu mai revine la nationala. Nu cred ca ne mai putem baza pe serviciile lui", a spus Piturca la Dolce Sport.

Apoi, selectionerul Romaniei a explicat si prima primita de Nesu pentru calificarea la EURO 2008, care a fost mai mica decat a multor oficiali FRF.

"Nu sunt normale acest declaratii date de el. Nu am vazut pe nimeni din anturajul nationalei jucand table. Iar daca Nesu a primit acea diurna, cum spune Radoi, asta este in functie de cat a jucat Nesu. De asta am avut eu grija. Nu federalii s-au ocupat de priman, eu m-am ocupat de asta. Nesu a primit ceea ce trebuia sa primeasca", a continuat acesta.

Mirel Radoi i-a atacat pe oficialii FRF, pe care i-a acuzat ca si-au dat prime mai mari decat jucatorii si a criticat atmosfera din sanul nationalei Romaniei.

Radoi face dezvaluiri incendiare despre FRF

Radoi lanseaza un atac neasteptat la adresa lui Piturca: Sa fiu sincer...

Mirel Radoi s-a retras din nationala Romaniei in 2010.

I.G.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4698 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor