Revolutie in Banie: Piturca schimba Craiova din temelii

Marti, 31 August 2010, ora 10:39
4703 citiri
Revolutie in Banie: Piturca schimba Craiova din temelii

Victor Piturca a intrat in paine la Universitatea Craiova, primele modificari vizand staff-ul tehnic al echipei din Banie.

Fostul selectioner si-a adus proprii colaboratori la Craiova si a decis sa renunte la staff-ul cu care Universitatea a inceput actuala stagiune. Singurii care au ramas la echipa sunt medicul Claudiu Stamatescu si cei doi maseuri.

Astfel, antrenorul cu portarii Silviu Lung a fost inlocuit de Martin Tudor, adus de la Steaua, in timp ce directorul tehnic, Sandu Tabarca, preparatorul fizic, Gabriel Martinez Poch, si fostul secund, George Bita, au fost retrogradati la echipa secunda a clubului.

Si directorul sportiv Vlad Rosca a fost dat afara, toti cei eliberati din functie sau retrogradati urmand sa fie inlocuiti de colaboratorii noului manager al Universitatii Craiova.

Potrivit Prosport, Piturca este responsabil de reintroducerea in prima echipa a atacantului din Sierra Leone, Julius Wobay, aflat in conflict cu fosta conducere a clubului. Aceasta nu va fi insa singura schimbare, fostul antrenor al nationalei urmand sa faca mai multe transferuri, vizand si cativa jucatori de la Steaua.

Venirea lui Piturca in Banie a readus suporterii pe Ion Oblemenco, partida castigata cu Sportul Studentesc consemnand prezenta a 20.000 de spectatori.

Antrenorul si noul staff al Universitatii Craiova vor profita de pauza de 12 zile din Liga I pentru a pune la punct jocul echipei pana la disputa cu Pandurii, din cadrul etapei a 7-a.

Victor Piturca a debutat cu victorie pe banca "juvetilor", scor 1-0, cu Sportul Studentesc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Victor Piturca, #Universitatea Craiova, #transferuri Universitatea Craiova , #stiri Victor Piturca