Mititelu, declaratii incredibile despre colaborarea cu Piturca

Miercuri, 05 Aprilie 2017, ora 15:05
5095 citiri
Mititelu, declaratii incredibile despre colaborarea cu Piturca
Foto: Hepta

Adrian Mititelu, patronul defunctei Universitatea Craiova, a facut o serie de declaratii incredibile despre colaborarea cu Victor Piturca.

Omul de afaceri din Banie spune ca ca fostul selectioner reusise sa il excluda din viata echipei, dar si ca in lot domnea indisciplina.

De asemenea, Mititelu sustine ca relatia dintre el si Piturca s-a rupt atunci cand antrenorul a vrut sa vanda cinci jucatori unei rivale din Liga 1.

"In anul 2010, la presiunea suporterilor, dar si conform dorintelor mele, am negociat cu Piturca preluarea postului de antrenor, intr-un moment in care incepusem sa am un blocaj cu lichiditatile. L-am angajat. In negocierile cu el m-am bazat pe obtinerea despagubirilor de la ANRP pentru un imobil, urmand ca sumele de bani sa fie folosite pentru a face o echipa puternica, asa cum voia Piturca.

Conflictul cu Piturca a inceput la o luna si jumatate de la instalare. Aveam asteptari de la el. Rezultatele nu erau cele asteptate. Staff-ul lui si jucatorii jucau jocuri de noroc. Era debandada. El era si manager la echipa si venea doar de doua ori pe saptamana la antrenamente.

Conform contractului de munca, i-am dat lui Piturca puteri depline. El a inceput sa controleze tot. M-a exclus pe mine. Aveam acces limitat la meciuri. Daca aveam nevoie de 20 de invitatii, primeam doar 10, iar restul le plateam. In momentul in care l-am auzit pe Piturca ca a negociat cu CFR ca vrea sa vanda 5 jucatori, am fost in cantonament, am purtat o discutie mai aprinsa. Mi-am aratat nemultumirea si i-am zis ca eu nu vreau sa-i vand.

In urma acestei discutii am intrerupt legatura cu Piturca. Au inceput sa ma sune jucatorii si sa-mi zica faptul ca Piturca da banii doar la unii jucatori, iar la altii nu. Cei care erau considerati ai mei, nu primeau bani", a declarat Mititelu intr-o audiere de la Curtea de Apel, informeaza gsp.ro.

Dupa ce a fost demis de Mititelu, Piturca a solicitat despagubiri de 7 milioane de euro potrivit unei clauze din contractul sau, din acel punct Craiova indreptandu-se spre faliment.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Piturca Mititelu Craiova, #Piturca Mititelu Craiova scandal, #Mititelu Piturca proces Craiova , #Universitatea Craiova
Comentarii