Piturca ramane la Craiova

Vineri, 07 Ianuarie 2011, ora 19:09
2120 citiri
Piturca ramane la Craiova

Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a tinut sa infirme zvonurile din ultima vreme in privinta schimbarii lui Victor Piturca din functia de antrenor.

"Este o inventie venirea lui Jerry Gane sau Nicolo Napoli la Craiova, noi avem antrenor. Nu vad motive de rupere a contractului cu Piturca.

Eu sunt optimist, cred ca putem obtine o clasare buna in Liga I, putem sa facem o miniperformanta, avem toate atuurile sa prindem un loc de cupa europeana. Avem jucatori foarte valorosi, cei mai adevarati suporteri, putem crede in acest obiectiv.", a spus Mititelu la Sport.ro.

Finantatorul din Banie a precizat ca l-ar oferta pe Mutu daca clubul nu ar fi traversat o perioada dificila din punct de vedere financiar.

"Am o simpatie deosebita pentru Mutu, imi pare rau ca nu dispunem de lichiditati suficiente sa ii facem o oferta. Ar putea reveni pentru o perioada de sase luni sau chiar un an in Liga I.", a mai spus patronul "Stiintei".

Dupa 18 etape, Universitatea Craiova ocupa locul 10 Liga I, cu 20 de puncte.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
Rezultatul cu care Universitatea Craiova și-a ”dinamitat” șansele la titlu. Gică Hagi a dat lovitura în Bănie
Rezultatul cu care Universitatea Craiova și-a ”dinamitat” șansele la titlu. Gică Hagi a dat lovitura în Bănie
Universitatea Craiova a fost învinsă de Farul Constanţa cu 2-1 (2-1), vineri seara, în Bănie, într-un meci din etapa a patra a fazei play-off a Superligii de fotbal. Universitatea,...
#Victor Piturca, #Adrian Mititelu, #Universitatea Craiova , #Universitatea Craiova
Comentarii
Poza mc.iohmaain
mc.iohmaain
rank 1
Inca o decredibilizare a stirilor"de senzatie" lansate de ziaristi absolventii Spilu Haret