Razboi la Craiova. Mititelu: Piturca incearca sa-mi ia echipa!

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 29 Decembrie 2010, ora 17:54
4078 citiri
Razboi la Craiova. Mititelu: Piturca incearca sa-mi ia echipa!

Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, a socat miercuri, el declarand ca managerul Stiintei, Victor Piturca, "ajutat" de apropiati, incearca sa ii ia echipa.

"Pot spune ca m-a tradat sufletul. Am privit relatia cu Piturca prin prisma simpatiei pe care i-am purtat-o de cand eram copil. Il vad altfel pe Piturca acum, dupa 4 luni de colaborare, decat il vedeam inainte de a-l aduce la Craiova.

Parca nu eu m-am facut pres in fata lui Piturca, am venit cu declaratii optimiste chiar si dupa infrangeri. Au inceput de vreo doua zile campanii de denigrare la adresa mea, presa care e buna prietena cu Victor Piturca. S-au coalizat prea multi, incep sa cred ca Piturca si apropiatii lui incearca sa-mi ia echipa. Cum sa-mi ia echipa?", a declarat Mititelu la Sport.ro

Reactia dura a patronului Universitatii vine dupa ce presedintele Silvian Cristescu, unul din oamenii numiti de Piturca in staff-ul administrativ, l-a atacat in direct, la un post TV, lansand chiar si amenintari voalate cu privire la alte dezvaluiri incendiare.

"Nu am de ce sa fiu nemultumit de Victor Piturca, dar Silvian Cristescu e la un lung sir de gesturi urite pe care le-a facut in ultimele luni. Sa nu credeti ca acum e prima data, cand il jigneste pe Silviu Lung. Ma asteptam ca Piturca sa intre in direct sa-i spuna lui Cristescu ca nu a facut bine ca s-a luat de mine. Eu nu le dau voie apropiatilor mei sa vorbeasca rau de Piturca. Mi s-au aprins si mie niste lampi, cum se spune pe romaneste.

N-am ajuns la ideea ca vreau sa ma despart de Piturca, cred ca putem gasi solutia sa mergem inainte impreuna. Dar sunt si eu om, am suflet, am si eu ambitii. Am dreptul sa fiu respectat cel putin la fel de mult cat il respect eu", a mai spus Mititelu.

Seful din Banie l-a facut praf pe Silvian Cristescu, transmitandu-i ca nu mai are ce cauta la club.

"Pe Silvian Cristescu eu nu-l mai vad pe aici. Il rog frumos sa spuna tot ce stie, sa spuna cat mai repede tot ce stie el despre mine. Sa nu mai stea pe ganduri, ar fi incorect sa amane. Nu-mi amintesc ca un angajat care are 5.000 de euro pe luna sa-si jigneasca patronul. Cristescu a facut-o", a tunat Adrian Mititelu.

Nu vinde Craiova

Dupa ce l-a acuzat pe managerul echipei ca incearca sa ii "fure" clubul, Mititelu a anuntat ca Universitatea nu este de vanzare, indiferent de oferta.

"Nimeni din zona Olteniei nu poate cumpara Universitatea Craiova. Pentru mine, clubul acesta nu are pret. Nu e de vanzare!"

Situatia este exploziva la Craiova de cateva saptamani, dupa ce Victor Piturca a facut public faptul ca echipa are mari probleme financiare. Ulterior au aparut informatii conform carora fostul selectioner ar fi imprumutat clubului cu mai mult de un milion de euro, suma ce trebuie restituita pana la jumatatea lunii ianuarie.

Din acel moment divergentele dintre Piturca si Mititelu au devenit tot mai vizibile, cei doi contrandu-se aproape la fiecare aparitie publica.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#razboi Piturca Mititelu, #Mititelu acuza Piturca, #Piturca fura Universitatea Craiova , #Universitatea Craiova
Comentarii