Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Scandalul de la Craiova ia proportii! Piturca face noi dezvaluiri

Luni, 24 Ianuarie 2011, ora 08:03
6370 citiri
Scandalul de la Craiova ia proportii! Piturca face noi dezvaluiri

Nicio zi fara scandal la Universitatea Craiova pare sa fie regula numarul 1 la clubul din Banie.

Scandalul dintre Adrian Mititelu si Victor Piturca pare a fi interminabil dupa despartirea celor doi, fuga jucatorilir Valerica Gaman si Steafan Barboianu din cantonament punand gaz pe focul de la "Stiinta".

Fostul selectioner Victor Piturca l-a atacat din nou pe patronul oltenilor, despre care spune ca este un "escroc de meserie" si ca s-a pacalit singur in cazul lui Gaman si Barboianu.

"Nu am fost la Liga pentru Gaman si Barboianu, ci pentru Alex Piturca. Dezlegarile jucatorilor nu au fost la mine niciodata, daca ii intrebati pe amandoi, o sa vedeti ca va vor zice ca Mititelu le-a dat actele. El plimba pe toata lumea cu vorba, cand de fapt este un escroc de meserie.

Mititelu a incercat o manevra, sa dea jucatorii liberi si apoi sa ia bani la negru pe ei, sa nu-i mai treaca prin club. Teoria asta am prins-o din zbor de la Sorin Cartu. Falsul este facut de Mititelu, asa si-a facut si averea.

Asa a facut el si cu patronul de la Valcea, pentru Costea. Cei de la Valcea au 25 la suta din vanzarea jucatorului, dar Mititelu i-a zis ca nu o sa vada nici un ban, ca o sa-l vanda la negru. Discutia e reala. De aia le-a dat jucatorilor dezlegarile, dar ei s-au prins de neregulile pe care le face Mititelu si au depus actele la Liga.", a declarat Victor Piturca la GSP TV.

Adrian Mititelu a declarat ca actele depuse de Gaman si Barboianu la Liga Profesionista sunt false: "La Liga este o intreaga cardasie, de la A la Z. Il includ aici si pe Dumitru Dragomir."

Fotbalistii Valerica Gaman si Stefan Barboianu au fugit, saptamana trecuta, din cantonamentul Universitatii Craiova. Ulterior, Mititelu l-a acuzat pe Victor Piturca, fostul antrenor al oltenilor, ca a i-a "furat" jucatorii.

Stupoare la FCU Craiova. Fiul patronului Adrian Mititelu, internat de urgență: ”Nu e vorba de suicid”
Stupoare la FCU Craiova. Fiul patronului Adrian Mititelu, internat de urgență: ”Nu e vorba de suicid”
Adrian Mititelu Jr. (26 de ani), fiul patronului echipei de fotbal FCU Craiova, Adrian Mititelu, a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca din București. După ce FCU Craiova a ajuns...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#Adrian Mititelu, #Victor Piturca, #scandal Universitatea Craiova , #Universitatea Craiova