Cine sunt membrii fondatori ai asociatiei lui Ponta

Vineri, 22 Ianuarie 2016, ora 17:33
8121 citiri
Cine sunt membrii fondatori ai asociatiei lui Ponta
Foto: Facebook/Victor Ponta

Victor Ponta dezvaluie pe Facebook cine sunt membrii fondatori ai asociatiei pe care a inregistrat-o la judecatorie. Pe lista se afla nume cunoscute din politica, dar si Geanina Puscasu, asistenta la Bruxelles a europarlamentarului Daciana Sarbu, sotia fostului premier.

Judecatoria Sectorului 5 a admis, joi, cererea formulata de ASOCIATIA BLACK SEA REGIONAL COOPERATION PROJECTS 2020 si a dispus inscrierea in registrul special a asociatiei respective, decizia instantei putand fi contestata in termen de 5 zile.

Ponta isi face asociatie, nu fundatie!

Vineri, la o zi dupa decizia instantei, Victor Ponta a publicat pe Facebook cateva informatii legate de asociatia pe care a fondat-o alaturi de cativa apropiati, fosti ministri sau fosti consilieri guvernamentali. Social-democratul sustine ca noua asociatie este "un prim 'think tank' romanesc cu o viziune regionala".

"Azi am operationalizat pagina de Facebook (...) Urmeaza website-ul, amenajarea sediului principal din Bucuresti, cooptarea de noi membri si parteneri, lansarea oficiala (in a doua jumatate a lunii februarie), primele actiuni si proiecte etc. (...)

Voi incerca si eu si ceilalti membri ai BSRP sa folosim in interes general cunostintele pe care le avem, ca semn de multumire pentru pozitiile si functiile de mare onoare si responsabilitate pe care poporul roman ni le-a incredintat!", a scris pe Facebook Victor Ponta, oferind si linkul catre noua pagina a asociatiei Black Sea Regional Projects 2020.

Victor Ponta precizeaza, printre altele, ca BSRP "nu se va implica in disputele de politica interna" si nici "nu va promova partizanatul si sectarismul politic sau ideologic".

Pe lista membrilor fondatori ai BSRP se mai afla Daniel Constantin, fost ministru al Agriculturii si co-presedinte al ALDE, fostul ministru al Sanatatii Nicolae Banicioiu (PSD), fostul ministru al Justitiei Robert Cazanciuc (PSD) sau Sorin Campeanu si Florin Jianu, de asemenea fosti ministri in Guvernul Ponta.

De asemenea, printre fondatori se numara si sociologul Mirel Palada, fost purtator de cuvant al Guvernului Ponta, demis dupa ce a jignit jurnalisti.

Palada ii injura pe jurnalisti ca la usa cortului: "Pastele mamii lor de ticalosi"

Ponta il inlocuieste pe Mirel Palada - cine va fi noul purtator de cuvant al Guvernului

Melescanu a plecat singur de la guvern, Palada a fost dat afara (Video)

Numele cel mai putin cunoscut publicului larg este cel al Geaninei Puscasu, despre care Antena3 relatata in mai 2012 ca, fiind unul dintre asistentii de la Bruxelles ai europarlamentarului Dacianei Sarbu, a primit un post de consilier de stat in aparatul de lucru al sotului acesteia.

De asemenea, in martie 2015, Puscasu a fost numita de Victor Ponta in consiliul de administratie al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.

In luna aprilie 2012, numele Geaninei Puscasu aparea in presa pe o lista a celor mai "generosi" sponsori ai PSD in 2011, cu donatii totale de 8.000 de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ponta asociatie membri fondatori , #asociatie