Ponta ii compatimeste pe baroni: "Sunt cei mai votati", dar si "tinta pentru procurori". Dragnea: "Cati mai raman in picioare pana la finele anului?"

Sursa: Gandul
Vineri, 04 Aprilie 2014, ora 12:41
257 citiri
La o intalnire la Guvern cu sefii de raiaone din Republica Moldova, premierul Victor Ponta i-a compatimit pe presedintii de Consilii Judetene din Romania, ca fiind "cei mai votati", dar si "tinta pentru procurori".

La Palatul Victoria, a fost invitat si Mircea Cosma, presedintele CJ Prahova urmarit penal pentru luare de mita. Premierul Victor Ponta afirma ca presedintii de consilii judetene sunt cei mai votati, iar romanii au cea mai mare incredere in ei, dar au o "meserie periculoasa", ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.