Premierul Victor Ponta: "Ca o persoana care am fost adolescent in timpul perioadei comuniste, eu reprezint o generatie care nu mai accepta coruptia"

Sambata, 04 Octombrie 2014, ora 10:23
126 citiri
Premierul Victor Ponta a declarat intr-un interviu video acordat ziarului italian Corriere della Sera ca nu mai accepta coruptia si ca va face tot ce-i va sta in putinta ca Romania sa nu mai fie afectata de un sistem corupt.

"Coruptia este inca o mare problema pentru ca provine din trecut, este o mentalitate a societatii... Eu reprezint o generatie care nu mai accepta asa ceva. Credeti-ma, pentru ca vorbesc ca un fost procuror intrat in politica, ceea ce este important este ca in ultimii ani ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.