Victor Ponta: "Eu nu voi iesi cu picioarele inainte din politica. Pe 21 decembrie ma veti gasi la poarta Cotroceniului. Nu plec din POLITICA in toamna"

Marti, 08 Aprilie 2014, ora 00:18
162 citiri
Victor Ponta a anuntat pe pagina sa de Facebook, in urma cu trei zile, ca va renunta la politica. Premierul Romaniei a vorbit la Antena 3 despre momentul in care "le va pasa locul sau altor tineri".

Prim-ministrul Victor Ponta a participat, luni, de la ora 22:00, la emisiunea Editie Speciala, la Antena 3, unde a explicat pe larg despre plecarea sa din cadrul functiei de premier, dar si despre plecarea definitiva din viata politica, pentru a fi alaturi de familie, asa cum a anuntat pe reteaua ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.