Ponta: Atmosfera de la Cotroceni e de sfarsit de regim. Toata lumea isi strangea bagajele

Luni, 10 Noiembrie 2014, ora 20:25
3742 citiri
Ponta: Atmosfera de la Cotroceni e de sfarsit de regim. Toata lumea isi strangea bagajele
Foto: Facebook/Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca la Palatul Cotroceni, unde a fost prezent pentru ceremonia de depunere a juramantului a lui Teodor Melescanu in functia de ministru de Externe, a simtit o "atmosfera de sfarsit de regim".

"Atmosfera de sfarsit de regim. Toata lumea isi strangea bagajele", a declarat Victor Ponta la intrarea in cladirea televiziunii Romania TV, unde a fost invitat.

Romania TV a anuntat luni seara ca, incepand de la ora 20:00, va avea loc o dezbatere Victor Ponta - Klaus Iohannis, cu toate ca inca de duminica, fiecare dintre cei doi candidati isi anuntase programul - Ponta la Romania Tv, Iohannis la Realitatea TV.

Dezmintirea a venit chiar in platoul unei emisiuni de la postul social-democratului Sebastian Ghita, unde Mihai Voicu (PNL) a tinut sa il contrazica pe Catalin Striblea, jurnalist Romania Tv, care il anunta ca invitat si pe Klaus Iohannis.

Cu cateva minute inainte de ora 20:00, Romania TV a difuzat un nou spot in care se spunea ca Victor Ponta va veni sigur la confruntare, invitand oamenii sa urmareasca postul de televiziune pentru a vedea daca se va prezenta si Klaus Iohannis.

Rugat sa comenteze faptul ca Iohannis ar putea sa nu vina la confruntarea de la Romania TV, Victor Ponta a sustinut ca poate presedintele PNL va accepta sa se intalneasca fata in fata la Realitatea TV, motivand ca acolo se simte in siguranta primarul Sibiului.

Alegeri prezidentiale 2014: Victor Ponta - Cine il sustine

"Poate ne intalnim maine (marti - n.red.) la Realitatea TV. Acolo se simte dansul mai sigur. Eu merg oriunde. Eu sunt dispus sa fac tot ceea ce asteapta romanii de la mine. Nici eu nu-l voi convinge pe domnul Iohannis sa ma voteze, nici dansul pe mine. Sunt multe (intrebari la care asteapta raspuns de la Iohannis - n.red.) si daca nu vom avea ocazia asta seara, poate se intampla maine seara la un post de televiziune la care domnia sa se simte sprijinit", a spus Ponta in timp ce urca scarile de la Romania TV.

"Este jignitor pentru toti jurnalistii ca un anumit candidat refuza sa prezinte la ei la televiziune. Domnul Iohannis a primit nenumarate invitatii sa vina si singur la emisiuni si le-a refuzat pe toate", a spus jurnalista Liliana Ruse.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Cătălin Cîrstoiu a avut marţi, 23 aprilie, pe rețelele sociale, prima reacţie după ce PSD şi PNL au renunţat la candidatura sa la Primăria Capitalei, precizând că nu a luat decizia de...
#Victor Ponta Palatul Cotroceni, #Victor Ponta canidat alegeri prezidentiale 2014, #Victor Ponta alegeri prezientiale , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014