Ponta: Basescu a trimis cerere de casa. Nu i-am raspuns. Probabil de aia a sarit cu agentul

Duminica, 19 Octombrie 2014, ora 22:11
15790 citiri
Ponta: Basescu a trimis cerere de casa. Nu i-am raspuns. Probabil de aia a sarit cu agentul
Foto: Romania TV

Premierul Victor Ponta a dezvaluit, duminica seara, ca Guvernul Romaniei a primit o cerere din partea presedintelui Traian Basescu pentru a primi o locuinta dupa terminarea mandatului.

"Am primit cerere (de casa de la Traian Basescu - n.red.). E in lucru. In urma cu doua saptamani mi-a trimis-o. Probabil pentru ca nu i-am raspuns a sarit cu agentul", a declarat Victor Ponta la Romania TV, facand referire la faptul ca Traian Basescu a dezvaluit de curand ca premierul ar fi fost agent SIE in perioada 1997-2001.

Seful Executivului a precizat ca cererea nu i-a fost adresata direct, ci secretarului general al Guvernului si ca nu s-a ocupat pana acum de acest aspect.

"Nu este in atributia mea. Se va rezolva cand se muta domnul Basescu. Poate se muta mai repede. Nu a fost principala mea preocupare", a adaugat premierul.

Potrivit Antena 3, Basescu ar fi facut cerere pentru doua vile aflate la Snagov, una pentru resedinta si una pentru cabinetul sau. Jurnalistii postului citat precizeaza ca este vorba despre doua imobile de lux, acestea fiind insotite si de aproape 4 hectare de padure.

Proprietatile sunt situate langa Lacul Snagov, urmand ca presedintele sa fie vecin cu miliardarul Remus Truica, unul dintre oamenii de afaceri cercetati in dosarul Microsoft.

Ponta: Eu voi sta in apartamentul meu

Victor Ponta: Traian Basescu m-a promovat, de la pisic la agent secret (Video)

Victor Ponta a mentionat ca, daca va ajunge presedintele Romaniei, nu vrea sa se mute din resedinta sa, asa cum ar fi normal.

"Eu stau unde am stat. In apartament. Voi sta unde stau si acum. Nu voi sta unde sta Basescu. Nu ma simt comod", a comentat el.

Ponta: Agentul si pisicul nu m-au afectat. Plagiatul, da. Lupta cu Basescu mi-a lasat cicatrici

Despre luptele duse in ultimii ani cu Traian Basescu, Ponta a marturisit ca acestea au lasat urme asupra sa. Premierul s-a referit si la faptul ca de-a lungul timpului presedintele l-a numit pe langa "las" sau "mincinos" si "pisic", dar si ca l-a acuzat ca a fost agent secret al SIE.

"Asta cu agentul si pisicul nu m-au afectat. M-a afectat chestiunea cu plagiatul (...) Perioada de lupta cu Basescu mi-a lasat cicatrici. Dar nu numai mie. Toti cei care au fost in contact cu Basescu poarta urme.

Am invatat in acesti ani ca, daca esti prieten cu Traian Basescu, sigur nu ai nicio sansa sa scapi. Daca esti dusman, ca mine, mai sunt exact 28 de zile si scapi. Peste 28 de zile Romania va avea un nou presedinte legitim ca din 2012 noi nu mai avem presedinte legitim", a conchis premierul.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Ponta Basescu cerere casa, #Basescu cerere casa sfarsit mandat, #Basescu casa Guvern , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014