Ponta, dupa anuntul lui Dragnea privind sefia PSD: S-a sanctionat singur (Video)

Joi, 23 Octombrie 2014, ora 15:31
6303 citiri
Ponta, dupa anuntul lui Dragnea privind sefia PSD: S-a sanctionat singur (Video)
Foto: PSD

Victor Ponta a evitat, joi, sa spuna daca si-ar dori ca Liviu Dragnea sa fie sanctionat pentru declaratiile facute cu privire la sefia PSD si a reluat apelul catre social-democrati, de a se ocupa de campanie, nu de functii in partid.

Intrebat daca Liviu Dragnea ar trebui sanctionat, dupa ce a anuntat ca ar putea sa candideze pentru functia de presedinte al PSD, in tandem cu Sebastian Ghita, Victor Ponta a raspuns ca Dragnea, "s-a sanctionat singur", pentru ca munceste cel mai mult in campania electorala.

Liviu Dragnea: Daca ma hotarasc, candidez la presedintia PSD in echipa cu Sebastian Ghita

"Deocamdata, eu sunt presedinte la PSD si noi nu am castigat inca alegerile. Nu as vrea ca unii colegi sa creada ca le-am castigat deja", a spus Ponta. El a adaugat ca, desi multi il dau drept castigator al alegerilor din noiembrie, lui nu-i place "sa vorbim de pielea ursului din padure".

Sedinta PSD fulger, lasata cu suspendari: Vanghelie nu se linisteste si il acuza pe Ghita. Ce spune Sova

Intrebat daca, in conditiile anchetelor DNA din ultimele zile, care au vizat mai multi colegi de-ai sai de partid, simte ca este o tinta a DNA, asa cum au sugerat unii social-democrati, Ponta a raspuns ca nu se simte "o tinta a nimanui". "Cred ca toata lumea ma sprijnina si ma iubeste", a adaugat el, ironic.

Vicepremierul Liviu Dragnea a anuntat, miercuri, ca s-ar putea sa candideze pentru functia de presedinte al PSD, dupa ce Victor Ponta va ajunge la Cotroceni. "Daca ma voi hotari sa candidez, o voi face in echipa cu Sebastian Ghita", a aratat Dragnea.

Dragnea, despre discutia Hrebenciuc-Sova: Mare noroc pentru unii ca prostia inca nu e infractiune

Deputatul Viorel Hrebenciuc a fost inregistrat de DNA in timp ce vorbea, in urma cu cateva zile, cu senatorul Dan Sova. Procurorii anticoruptie spun ca Hrebenciuc a incercat sa il convinga pe Sova sa faca demersuri pentru initierea unei legi a amnistiei si gratierii, oferindu-i in schimb sprijin pentru a castiga sefia PSD.

In stenogramele aparute in mass-media sunt si pasaje din discutia celor doi despre indepartarea lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului, in "epoca post Victor Ponta".

Dan Sova: Partidul merge. In legatura cu epoca post Victor, toata lumea cu care am vorbit, toata lumea merge cu mine. Nu il vor pe Liviu, in primul rand.

Viorel Hrebenciuc: Asta este problema.

Dan Sova: Este negativ.

Viorel Hrebenciuc: Boss, pentru mine, cum sa-ti spun tie, sa nu fie Liviu. In rest, nu am o problema. Practic si normal ca ma focusez pe tine.

Senatorul PSD Dan Sova si deputatul demisionar Viorel Hrebenciuc sunt urmariti penal de DNA, pentru ca ar fi incercat sa fac un troc cu o lege a amnistiei si sefia PSD.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Victor Ponta candidat prezidentiale 2014, #Ponta despre Dragnea, #Ponta lupta sefia PSD , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014