Ponta, ironizat dupa lansarea cu fast: Marete realizari ii uram tovarasului, iubit conducator si fiu al patriei

Sambata, 20 Septembrie 2014, ora 20:14
5678 citiri
Ponta, ironizat dupa lansarea cu fast: Marete realizari ii uram tovarasului, iubit conducator si fiu al patriei
Foto: Facebook/ Ion Mocioalca

Presedintele PSD, Victor Ponta, este criticat de opozitie pentru evenimentul grandios de lansare a candidaturii sale, care a avut loc sambata pe Arena Nationala.

"Refugierea lui Ponta in vestigiile ceausismului - politizarea tricolorului, reinventarea Marii Uniri, folclorizarea Coloanei Infinitului etc. - arata ca proiectul lui politic e doar o invitatie la restauratie nationalista. Si Nastase propunea acelasi lucru", scrie pe Facebook europarlamentarul PMP Cristian Preda.

Acesta considera ca Victor Ponta poate fi infrant mai usor la alegerile prezidentiale decat s-a intamplat in cazurile lui Adrian Nastase si Mircea Geoana.

"Ponta se vadeste a fi chiar mai slab decat Geoana. El poate fi infrant mult mai usor decat cei care l-au precedat la sefia PSD. E nevoie doar de putina inteligenta", a adaugat Cristian Preda.

Ponta, lansare faraonica la prezidentiale - discurs despre Unire, originile sale si razboiul cu Basescu

De asemenea, europarlamentarul Monica Macovei, ea insasi candidat independent la prezidentiale, l-a comparat pe Ponta cu Nicolae Ceausescu si a criticat aglomeratia din Bucuresti.

"Bucurestiul e paralizat, intr-o zi de sambata, pentru ca micul Ceausescu tine sa isi serbeze ziua pe Stadionul National. Bulevardul Basarabia si imprejurimile, Dristor, Piata Muncii sau Bulevardul Mihai Bravu... un sfert din oras blocat ca pe vremuri, la 23 August", a scris pe Facebook Monica Macovei.

In continuare, aceasta il ironizeaza pe Victor Ponta, pastrand comparatia cu Nicolae Ceausescu: "Marete realizari ii uram tovarasului Victor Ponta, iubit conducator si fiu al patriei, fierbinte si adanca recunostinta pentru toate cele ce le faci pentru noi!".

Ponta, comparat cu "pigmeul" Kim Jong Un: Isi construieste cultul maretului conducator

De asemenea, si Elena Udrea, candidatul PMP la presedintie, a criticat evenimentul de lansare a candidaturii lui Victor Ponta, declarand ca acesta face eforturi de a se ridica la statura de pigmeu a dictatorului nord-coreean Kim Jong Un.

Presedintele PSD Victor Ponta si-a lansat oficial candidatura la prezidentiale, cu fast, sambata, pe Arena Nationala, in ziua in care a implinit 42 de ani. Premierul a vorbit mult despre schimbare, Marea Unire si teama de a-i dezamagi pe romani.

F.N.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Ponta comparat Ceausescu, #Ponta lansare Arena Nationala, #Ponta lansare prezidentiale, #Ponta candidatura prezidentiale , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014
Comentarii
Poza plagiatordreamer
plagiatordreamer
rank 3
Acuma pe bune, cine il ia in seama pe W Ponta?
Poza JulianDoe
JulianDoe
rank 5