Ponta, noua gafa pe Facebook: A felicitat-o pe Simona Halep, a fost criticat si a sters mesajul (Foto)

Miercuri, 22 Octombrie 2014, ora 22:11
29500 citiri
Ponta, noua gafa pe Facebook: A felicitat-o pe Simona Halep, a fost criticat si a sters mesajul (Foto)

Premierul Victor Ponta a fost printre primii care a salutat, in mediul online, victoria obtinuta de Simona Halep, miercuri, impotriva Serenei Williams. Confruntat insa cu numeroase critici, presedintele PSD a sters ulterior mesajul de pe contul de Facebook.

"Victorie istorica pentru Simona Halep in Turneul Campioanelor WTA! Sportiva noastra a invins-o pe Serena Williams, nr. 1 mondial! Bravo Simona, tocmai ai facut 20 de milioane de romani foarte fericiti si foarte mandri de tine!", a scris Victor Ponta in mesajul de pe Facebook, postat la cateva minute dupa incheierea meciului.

Mesajul a fost ulterior sters, insa, astfel ca link-ul la care se regasea postarea arata mesajul: "Pagina pe care vrei sa o vezi nu se poate afisa momentan. Poate nu este disponibila, poate linkul pe care ai apasat a expirat sau poate nu ai permisiunea sa vezi aceasta pagina".

Simona Halep a zdrobit-o pe Serena Williams

Postarea a inregistrat numeroase mesaje critice din partea internautilor care il criticau pe Victor Ponta pentru reactia rapida de felicitare la adresa Simonei Halep.

Ulterior, Victor Ponta a cumparat un mesaj pe Facebook, in care scrie "Felicitari, Simona Halep! Ne-ai facut mandri ca suntem romani! LIKE!". Cei care dau Like, crezand ca este pentru tenismena, "contribuie" insa la sporirea numarului de like-uri ale lui Victor Ponta, care a crescut cu cateva zeci de mii, doar miercuri.

Nu este insa prima oara cand presedintele PSD profita de pe urma succesului inregistrat de Simona Halep. In luna august, el a fost criticat de o publicatie britanica dupa ce s-a folosit de anuntul privind lansarea contului de Facebook al Simonei Halep pentru a strange el insusi "like"-uri pentru pagina sa de pe reteaua de socializare.

Ponta profita de succesul Simonei Halep pentru a aduna like-uri pe Facebook - publicatie britanica

Ponta a publicat o imagine a Simonei pe pagina sa de Facebook si a scris: "Simona Halep tocmai si-a lansat pagina oficiala de Facebook! Eu i-am dat LIKE, voi?". Si, cu toate ca poza Simonei era langa butonul de "Like", pagina care devenea mai populara era a lui Victor Ponta.

Presa a semnalat repede subiectul, acuzandu-l pe premier ca foloseste imaginea Simonei Halep pentru a-si spori popularitatea pe Facebook. Astfel, desi la inceputul lunii august Victor Ponta avea in medie circa 400 de fani noi, pe 8 august a primit 3.000 de noi like-uri.

Noua gafa a echipei lui Ponta: Poza care-l infatiseaza langa Ianukovici, stearsa de pe Facebook (Video)

De asemenea, in luna februarie, o fotografie care il infatisa pe Victor Ponta la Soci, alaturi de presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, Kim Yong Nam, presedintele Marii Adunari Populare din Coreea de Nord, si omologul sau bulgar, Plamen Oresarski, a fost stearsa de pe contul de Facebook al prim-ministrului.

Gafa a premierului: Ponta se lauda ca a luat masa cu regele Mihai, regele e in Elvetia

Totodata, de Craciunul anului 2013, premierul a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj si o fotografie din care reiesea ca a mancat alaturi de regele Mihai, in cea de-a treia zi de Craciun, insa totul a fost doar o gafa a echipei sale de comunicare.

Dupa doar cateva ore, echipa premierului a revenit asupra postarii initiale, spunand ca fotografia in care aparea alaturi de regele Mihai era una mai veche si ca, in realitate, seful Executivului a luat masa cu membrii familiei regale, insa nu si cu regele. In plus, Regele Mihai parasise Romania in acea dimineata, fiind asteptat in Elvetia.

"Premierul Victor Ponta a luat masa cu Majestatea Sa Regele Mihai I in cea de-a treia zi de Craciun la palatul de la Savarsin, resedinta regala unde familia regelui isi petrece in mod traditional sarbatorile de iarna", a fost mesajul postat initial de seful Executivului pe pagina sa Facebook. Ulterior, fotografia si mesajul au fost sterse.

Ponta 2010 versus Ponta 2014 - Cartarescu, dezgustat

Nu in ultimul rand, la inceputul lunii octombrie, Victor Ponta i-a transmis mult succes lui Mircea Cartarescu, scriitorul fiind considerat printre favoritii la Premiul Nobel pentru Literatura, care pana la urma a fost castigat de Patrick Modiano din Franta.

Acelasi Victor Ponta, in vremea cand nu era nici premier, nici in campanie prezidentiala, il compara pe Cartarescu cu Goebbels, ministrul propagandei lui Hitler. Cartarescu nu a uitat jignirile trecutului si s-a declarat dezgustat de laudele sefului Executivului.

"Ii doresc mult succes lui Mircea Cartarescu maine, cand se va anunta castigatorul Premiului Nobel pentru Literatura! Romania are sanse mari sa se bucure de un nou laureat!", a scris Victor Ponta, pe 8 octombrie, pe contul de Facebook.

"In ceea ce ma priveste, resping cu dezgust urarile d-lui Ponta", i-a replicat scriitorul, sub forma unui comentariu pe pagina unei persoane care preluase intre timp mesajul transmis de presedintele PSD. Ulterior, si acest mesaj de pe pagina lui Victor Ponta a fost sters.

F.N.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Victor Ponta Halep Facebook, #Ponta mesaj Halep Facebook, #Ponta felicitari Halep Facebook, #Ponta like Halep Facebook , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014