Ungureanu: Ponta ar detona o bomba nucleara cu proiectul de buget

Duminica, 05 Octombrie 2014, ora 23:06
3534 citiri
Ungureanu: Ponta ar detona o bomba nucleara cu proiectul de buget

Intocmirea unui nou proiect de buget inainte de alegerile prezidentiale din noiembrie ar fi insemnat pentru Victor Ponta detonarea unei bombe nucleare, asumarea unui dezastru economic, sustine fostul premier Mihai Razvan Ungureanu.

Prim-ministrul Ponta a declarat sambata, la Sibiu, ca bugetul pentru 2015 este foarte probabil sa fie trimis in Parlament de viitorul premier si viitorul Guvern, la sfarsitul lui noiembrie, inceputul lui decembrie, a transmis Agerpres.

"Din pacate, aceasta nu este o afirmatie dintr-o comedie tragico-comica, ii apartine actualului Premier al Romaniei. Ponta face ce stie mai bine: paseaza responsabilitatea.

Pentru ca intocmirea unui nou proiect de Buget pana in alegerile prezidentiale din noiembrie ar fi insemnat pentru Ponta detonarea unei nucleare. Ar fi insemnat asumarea unui dezastru economic. Ar fi insemnat eforturi supraumane pentru o noua cosmetizarea a unei situatii dramatice pentru care vom plati cu totii in perioada care urmeaza.

Ar fi insemnat cifre si calcule pentru care ar fi trebuit date explicatii. Ar fi insemnat devoalarea unei realitati economice pe care Guvernul Ponta incearca sa o inghesuie sub pres", noteaza pe Facebook Mihai Razvan Ungureanu.

Ponta: In noul buget, avem posibilitatea sa indexam pensiile cu pana la 5%

De asemenea, Ungureanu sustine ca Ponta "este mai preocupat ca la ultima rectificare bugetara sa cioparteasca bugetele sanatatii, agriculturii si educatiei. Este mai preocupat sa dea ordonante care sa permita migrarea alesilor locali. Este mai preocupat sa pompeze bani in pionii tablei de sah a alegerilor electorale din noiembrie: primarii".

Fostul premier afirma ca Ponta este de mult timp in campanie electorala.

Victor Ponta, acuzat ca a furat startul in campania electorala

"Masuri socialiste generatoare de voturi, promisiuni sonore, indoctrinare ieftina. Totul este un joc de imagine in spatele caruia, promotorii 'dreptatii pana la capat' stau comod la butoanele mecanismului financiar, impart resurse pe criterii electorale, persifland o tara intreaga", continua Ungureanu.

In incheiere, acesta atrage atentia ca guvernarea este un act de responsabilitate, ceea ce, dupa parerea sa, actualul premier nu a inteles niciodata.

"Dar Victor Ponta nu a inteles asta niciodata. De aceea, putem spune ca Victor Ponta a esuat lamentabil in proiectul de transformare a economiei Romaniei intr-o economie solida, competitiva, care sa devina din ce in ce mai independenta de relatia cu statul", conchide Ungureanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Ungureanu Ponta buget 2015, #Victor Ponta buget , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014
Comentarii