Vicepresedinte PNL: Lui Ponta ii plac masinile straine scumpe, nu Dacia Duster

Luni, 13 Octombrie 2014, ora 16:36
4244 citiri
Vicepresedinte PNL: Lui Ponta ii plac masinile straine scumpe, nu Dacia Duster
Foto: Arhiva

Teodor Atanasiu, vicepresedinte PNL, afirma ca premierul Victor Ponta este "mare admirator al masinilor scumpe", iar sotia sa conduce un Land Rover Range Rover de circa 100.000 de euro, desi se pretinde ecologista.

Declaratiile au fost facute in contextul in care PSD a lansat mai multe atacuri la adresa lui Klaus Iohannis, candidatul ACL la presedintie, acuzandu-l ca promoveaza industria auto germana, pentru ca circula cu un BMW, nu cu Dacia.

Atacuri in rafala ale PSD la adresa lui Iohannis pentru ca circula cu BMW, nu cu Dacia

"Victor Viorel Ponta, candidatul PSD la Presedintia Romaniei, nu se dezminte si ne arata inca o data ca ipocrizia si duplicitatea sa nu cunosc limite. Sub deviza mandru ca este roman, Victor Ponta sustine sus si tare ca foloseste un automobil Dacia Duster, incercand sa pozeze intr-un mare admirator al industriei autohtone de autovehicule.

Doar ca declaratiile sale nu au niciun fel de corespondent in realitate, fiind, in mod evident, o noua minciuna sfruntata din lungul sir cu care Victor Ponta incearca sa pacaleasca cetatenii. Masina Duster cu care se mandreste premierul apartine Guvernului si este folosita de Victor Ponta doar atunci cand participa la evenimente electorale sau cand in preajma se afla reprezentantii presei. De fapt, candidatul PSD la cea mai inalta functie in stat este un mare admirator al masinilor scumpe, deloc romanesti, precum Mitsubishi Lancer, Toyota Prius Hybrid sau Fiat Abarth Tributo Ferrari 659, modele pe care le-a detinut acesta de-a lungul timpului", se arata intr-un comunicat remis presei sub semnatura lui Teodor Atanasiu si postat pe site-ul PNL.

In plus, vicepresedintele PNL lanseaza acuzatii grave si la adresa sotiei premierului, europarlamentarul PSD Daciana Sarbu.

"Aflam acum ca sotia primului-ministru, eurodeputata Daciana Sarbu, care se pretinde a fi ecologista, conduce nici mai mult nici mai putin decat un Land Rover Range Rover, model care costa aproape 100.000 euro si care a fost achizitionat la o treime din pret de la o firma a carui administrator a fost acuzat de trafic de combustibil.

Alaturi de casele de lux si terenurile care lipsesc in mod ilegal din declaratia de avere a premierului, fiind trecute doar pe numele sotiei sale, avem pe zi ce trece dovada ca averea premierului este una fabuloasa", se arata in comunicatul semnat de Teodor Atanasiu.

Vicpresedintele PNL ii cere lui Victor Ponta sa explice public cum si-a dobandit averea.

"Oricat ar incerca Victor Ponta sa ne minta ca este mai sarac decat Ion Iliescu, in realitate averea sa se pare ca o depaseste pe cea a lui Adrian Nastase. Victor Ponta nu ii poate sfida cu nerusinare la nesfarsit pe romani.

In conditiile in care isi face campania electorala pe banii statului, avand la dispozitie intreg aparatul guvernamental, Victor Ponta continua sa ii sfideze cu nerusinare pe romani, ascunzandu-si averea. Domnule Ponta, aveti obligatia legala si morala de a explica cetatenilor prin ce mijloace ati dobandit o asemenea avere", se arata in incheierea comunicatului.

De altfel, vicepresedintele PNL Ludovic Orban a depus o sesizare la Agentia Nationala de Integritate (ANI) in care a cerut sa se verifice declaratiile de avere ale premierului Ponta si sotiei sale.

Orban l-a reclamat pe Ponta la ANI: il acuza ca isi ascunde averea

Orban a declarat ca daca ANI nu va face nimic, el va depune plangere penala saptamana aceasta.

In replica, Victor Ponta a cerut tuturor partidelor sa se abtina in aceasta campanie electorala sa atace familiile candidatilor la presedintie.

Ponta se delimiteaza de Firea: Oricat de murdare si abjecte vor fi atacurile adversarilor...

C.B.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Ponta masini straine scumpe, #Teodor Atanasiu Ponta masini, #Daciana Sarbu masina Land Rover , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014
Comentarii