Cristiana Anghel: Ponta are sufletul ravasit de Antonescu

Joi, 13 Februarie 2014, ora 13:14
6721 citiri
Cristiana Anghel: Ponta are sufletul ravasit de Antonescu

Senatoarea PC Cristiana Anghel, cunoscuta din perioada cand era invatatoare si facea greva foamei, e de parere ca premierul Victor Ponta sufera foarte tare din cauza atacurilor lui Crin Antonescu.

"Nu e prima data cand domnul Antonescu spune lucruri urate la adresa domnului Ponta. Nu e prima data cand domnul Ponta inghite si tace si crede 'lasa ca poate vine gandul cel bun'. De obicei, domnul Ponta le incaseaza. Pastreaza zambetul pe buze, dar probabil ca sufletul ii e ravasit si negru cand vede ceea ce se intampla. Nu spun ca dumnealui e perfect, dar cred ca certurile se rezolva cu usile inchise", a spus Anghel pentru Ziare.com.

Fosta invatatoare spune ca cei din USL trebuie sa se "aseze la o tigara" sa discute problemele dintre ei si comenteaza declaratiile prim-vicepresedintelui PNL Klaus Iohannis in care acesta cerea PSD sa aleaga intre liberali si PC ca "vreo declaratie facuta la suparare".

"Omul o fi fost suparat, o fi avut vreo problema. Nu cred ca il caracterizeaza astfel de atitudini. In momentul in care iti pui un prieten sa aleaga intre tine si celalalt....Ceea ce stiu eu e ceea ce spune populatia - ne-a votat ca USL si ne-a votat sa facem niste lucruri. In momentul in care uitam pentru ce am fost trimisi si in Parlament, si in Guvern si la conducerea unor institutii inseamna ca nu ne meritam locul.

De riscul ruperii USL se vorbeste de la inceput, am vazut ca sunt si persoane cu functii importante care vorbesc de acest risc. Cred ca ar trebui sa ne asezam la o cafea, la o tigara, la o masa rotunda, sa punem ce e bun intr-o parte, ce e rau in alta, sa facem in asa fel incat sa nu-i dezamagim pe cei care ne-au votat. Si asa populatia e dezamagita de ce se intampla in tara aceasta, ar fi o lovitura fantastica pentru asteptarile romanilor", a mai comentat senatoarea Partidului Conservator.

Ea da vina tot pe Basescu pentru problemele din USL, considerand ca acesta "face praf" alianta.

"Ajung la concluzia ca, dupa domnul Iliescu, domnul Basescu e al doilea mare politician al tarii, de face praf USL-ul", a conchis Cristiana Anghel.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Anghel Ponta suflet ravasit, #Anghel tensiuni USL , #Crin Antonescu
Comentarii