Mircea Ionescu Quintus: Unitatea USL, mai importanta decat candidatura lui Antonescu la prezidentiale (Video)

Duminica, 16 Februarie 2014, ora 16:49
3936 citiri
Mircea Ionescu Quintus: Unitatea USL, mai importanta decat candidatura lui Antonescu la prezidentiale (Video)
Foto: Politicaromaneasca.ro

Fostul presedinte al PNL Mircea Ionescu Quintus a declarat ca unitatea USL este mai importanta decat candidatura liderului penelist Crin Antonescu la Presedintie.

Quintus a afirmat ca l-a sfatuit pe Antonescu sa accepte o "solutie de compromis necompromitatoare", pentru ca guvernarea sa nu aiba de suferit.

Intr-un interviu acordat Stiripesurse, fostul lider PNL a precizat ca cel mai important lucru este in prezent ca tara sa fie guvernata bine, "asa cum a fost guvernata pana acum, bine - cat s-a putut de bine".

Tensiuni in USL: Liberalii se reunesc in sedinta duminica dupa-amiaza

"Toata problema asta a noastra nu este ca neaparat sa-l impingem neaparat pe Crin Antonescu in fruntea statului. Daca el va avea la momentul respectiv o adeziune suficienta cu sau fara sustinerea USL-ului va fi o alta problema, dar nu periclitarea candidaturii lui poate sa duca la ruperea USL-ului.

Antonescu: USL e un PSD labartat, nu ma vor sustine la prezidentiale

Nu asta e problema importanta. Important e acuma ca tara sa fie guvernata bine asa cum a fost guvernata pana acum, bine - cat s-a putut de bine", a spus Quintus.

PNL nu doreste ruperea USL

Potrivit acestuia, nimeni din PNL nu doreste ruperea USL.

"Nu numai ce cred eu, pentru ca eu ca vechi liberal si ca om care tine la tara asta si la stabilitatea ei, nu pot sa ma gandesc la ruperea USL.

Desi USL-ul a insemnat o constructie destul de greu de implinit, dar s-a implinit, incat eu si stiu foarte bine si atitudinea, imi permit sa spun chiar a presedintelui cu care am niste relatii destul de bune, nimeni din partidul nostru nu gandeste si nu doreste sa se rupa USL-ul, asta o pot spune cu siguranta", a mai spus Mircea Ionescu Quintus.

Mircea Ionescu Quintus a comparat conflictul dintre liderii USL cu o lupta intre doi cocosi.

Ponta ii mai da o lovitura lui Antonescu: Daniel Constantin a spus adevarul!

"Vreau sa va spun un lucru ca gluma - in America luptele de cocosi sunt infractiune! Sunt doi cocosi, sa le dea Dumnezeu sanatate ca sunt si tineri si destul de inzestrati, care s-au cocosit acum... nu cocosat.

Au atitudine de cocosi. Eu am avut de curand o discutie cu... foarte de curand cu presedintele nostru si cred ca l-am facut sa inteleaga ca din antiteza asta de neimpacat nu se poate iesi decat printr-o solutie de compromis necompromitatoare", a spus seniorul USL, fara a preciza despre ce solutie ar fi vorba.

Liderii liberali se reunesc, duminica dupa-amiaza, intr-o sedinta in care se vor discuta aspecte legate de viitorul PNL in cadrul USL, in contextul tensiunilor din alianta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mircea Ionescu Quintus USL, #Mircea Ionescu Quintus Antonescu prezidentiale, #candidatura prezidentiale Crin Antonescu , #Crin Antonescu