Ponta: Nu-l voi regreta pe Basescu. Pe 21 decembrie vom striga 'Iesi afara, fiinta extraordinara!'

Miercuri, 30 Aprilie 2014, ora 10:01
3898 citiri
Ponta: Nu-l voi regreta pe Basescu. Pe 21 decembrie vom striga 'Iesi afara, fiinta extraordinara!'
Foto: Arhiva

Premierul Victor Ponta i-a raspuns liderului PNL Crin Antonescu, marti, spunand ca nu il va regreta niciodata pe Traian Basescu si ca, pe 21 decembrie, social-democratii vor striga "Iesi afara, fiinta extraordinara" la Palatul Cotroceni.

Seful PSD a facut declaratia la Bacau, in timpul unei reuniuni de campanie, arata Mediafax.

Prim-ministrul a mai spus ca nu il va vorbi niciodata de rau pe Crin Antonescu si ca un astfel de comportament, sa fii partenerul cuiva si apoi sa il faci "in toate felurile", este specific presedintelui.

"Spunea fostul nostru aliat despre care eu nu am cum sa vorbesc, cum sa vorbesc de rau despre Crin Antonescu? Trei ani de zile am mers cu el si am vorbit de bine despre el. Cum as putea, cand trei ani de zile am vorbit de bine despre cineva, deodata sa il fac in toate felurile, mincinos, tradator, puslama? Nu mai stiu ca, in general, credeam ca astea sunt expresiile lui Basescu. Eu nu o sa-l vorbesc de rau", le-a spus premierul social-democratilor.

"Spunea (Crin Antonescu - n.red.) ca o sa ajungem sa il regretam pe Basescu. Se insala. Eu nu o sa-l regret niciodata pe Basescu. O sa regret un singur lucru: ca aceasta tara a pierdut 3.400 de zile de cand Basescu e la putere, ca in 2012 la referendum nu am reusit sa-l dam jos de atunci", a adaugat el.

Ponta nu regreta decat anii pierduti

Premierul a precizat sa social-democratii se vor afla pe 21 decembrie la Palatul Cotroceni si vor striga "Iesi afara, fiinta extraordinara!".

"O sa ma bucur pe 16 noiembrie si mai ales o sa ma bucur pe 21 decembrie cand o sa fim la poarta Palatului Cotroceni si o sa strigam 'Iesi afara, fiinta extraordinara! Vino, atunci, fara imunitate, sa raspunzi pentru toate lucrurile ilegale pe care le-ai facut in aceste 3.400 de zile!'. Atunci o sa ma bucur. Nu o sa regret decat ca am pierdut pentru tara acesti ani in care am fi putut sa facem foarte multe lucruri", a mentionat presedintele PSD.

Antonescu: Victor Ponta, ai sa il regreti pe Basescu, daca ajung presedinte

Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a transmis, duminica, lui Ponta, urmatorul mesaj: "Ai sa-l regreti pe Basescu!". Antonescu a explicat ca, daca el va ajunge presedintele tarii, nu va face pacturi de coabitare, iar Victor Ponta nu va mai face parte din guvern.

Ponta: Nu o sa il regret pe Basescu. Antonescu nu va ajunge la Cotroceni!

La randul sau, Victor Ponta i-a transmis fostului coleg de alianta, Crin Antonescu, ca nu il va regreta pe Traian Basescu. In plus, spune Ponta, Antonescu nu va ajunge la Cotroceni.

Antonescu: Ponta o sa-l regrete pe Basescu pentru ca nu fac pact cu banditii

In final, liderul PNL a declarat, luni, la Deva, ca nu face pact cu banditii si ca asta a vrut sa spuna cand a afirmat ca Victor Ponta il va regreta pe Traian Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#Victor Ponta Antonescu, #Victor Ponta Antonescu Basescu, #Victor Ponta Basescu regret , #Crin Antonescu