Ponta: Nu ma cert cu Crin Antonescu. Ne intelegem exceptional

Joi, 16 August 2012, ora 18:27
2282 citiri
Ponta: Nu ma cert cu Crin Antonescu. Ne intelegem exceptional
Foto: Arhiva

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la Targu Jiu, ca nu se cearta cu Crin Antonescu, dimpotriva, se intelege "exceptional de bine" cu presedintele interimar, precizand ca "intotdeauna prim-ministrii sunt mai certati de presedinti", dar pe el nu il supara deloc acest fapt.

"Nu ma cert, ma inteleg exceptional de bine cu domnul Antonescu. Ba chiar va pot spune ca eu coabitez excelent cu dl. Antonescu", a spus Victor Ponta, raspunzand unei intrebari legate de declaratiile facute miercuri de presedintele interimar.

"Cand m-am angajat pentru functia de prim-ministru ma asteptam, prim-ministrii sunt mai certati de presedinte, asa a fost intotdeauna. Nu ma supara deloc, dimpotriva. (... ) Ce m-a suparat la dl. Basescu nu e faptul ca m-a apostrofat in public, ci faptul ca mi-a bagat cutitul pe la spate, ceea ce e o diferenta fundamentala", a argumentat Ponta.

Crin Antonescu a declarat ca spera ca declaratia lui Ponta, prin care acesta ii cere lui Traian Basescu sa nu mai terorizeze cetatenii, este doar o polemica politica, pentru ca, daca cineva terorizeaza oamenii, trebuie luate masuri.

"Am vazut o declaratie a domnului prim-ministru cu care, cu toata parerea de rau, nu pot fi de acord, in care domnia sa ii cere cetateanului Traian Basescu sa nu mai terorizeze cetatenii Romaniei. Sper ca-i doar o vorba de polemica politica si nu o vorba de ministru al justitiei pentru ca, daca cineva terorizeaza vreun cetatean al Romaniei trebuie de indata luate masurile pentru ca el sa fie impiedicat sa o faca, iar daca nu, si unii cetateni ai Romaniei au probleme, atunci autoritatile statului, ministrul justitiei de exemplu, si nu domnul Traian Basescu, sunt cei indrituiti si obligati sa ia masuri", a declarat Crin Antonescu.

De asemenea, Crin Antonescu i-a cerut premierului, in calitate de ministru interimar al Justitiei, "sa sprijine si domnia sa, cu autoritatea pe care i-o confera Constitutia si legile" demersul de clarificare a anchetelor privind procesul de vot la referendumul din 29 iulie.

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#Victor Ponta coabitare Crin Antonescu, #Crin Antonescu cearta Ponta Basescu, #ancheta referendum DNA , #Crin Antonescu