Ponta si Antonescu, intampinati in Targoviste cu mesajul "Interzis USL"

Sambata, 02 Iunie 2012, ora 18:18
4014 citiri
Ponta si Antonescu, intampinati in Targoviste cu mesajul "Interzis USL"
Foto: Facebook

Liderii Uniunii Social Liberale, Victor Ponta si Crin Antonescu, au fost intampinati, sambata, la intrarea in Targoviste, de aproximativ 100 de simpatizanti PDL, cu pancarte pe care scria "interzis USL".

Simpatizantii PDL, imbracati in verde, au stat pe trotuare, cu pancarte in forma semnului STOP pe care scria "interzis USL". In zona, au venit politisti si jandarmi.

Ponta si Antonescu au participat, sambata, la Targoviste, la mitingul electoral de lansare a candidatilor USL pentru alegerile locale. Intrebat daca i-a observat si cum comenteaza gestul simpatizantilor PDL, Victor Ponta a declarat ca, in campania electorala, fiecare poate folosi ce mesaje vrea.

Alegeri Locale 2012

"Eu stiu ca cei de la PDL sunt niste oameni portocalii, care au insemn un trandafir socialist. Am vazut niste oameni in verde, nu stiu daca erau de la un partid ecologist sau, cum a zis domnul presedinte Stan (Ion Stan, presedintele PSD Dambovita - n.red.), daca erau ceva hortisti. Nu stiu, nu am vazut. Dincolo de gluma, oricare pune in campanie orice mesaje vrea.

Am venit si am spus foarte clar ca judetul Dambovita nu poate fi guvernat de legea PDL si de legea actualului presedinte de consiliu si a actualului primar. Si in judetul Dambovita se vor aplica legile Romaniei. E foarte rau ca ne aflam inca in Romania in zone tratate ca feude", a spus presedintele PSD, Victor Ponta.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a facut referire la gestul simpatizantilor PDL in timpul mitingului electoral din centrul municipiului Targoviste.

Alegeri Targoviste 2012

"Florin Popescu si clica lui isi inchipuie, in continuare, ca asta e mosia lor si ne-au intampinat cu 'interzis USL'. Eu ii spun lui Florin Popescu ca, dupa 10 iunie, in Dambovita, va fi interzis hotie, interzis teroare, interzis sfidare, adica interzis Florin Popescu, interzis Boriga, interzis PDL", a spus Crin Antonescu.

Din partea USL la presedintia Consiliului Judetean Dambovita candideaza senatorul social-democrat Adrian Tutuianu, iar la Primaria Targoviste candideaza presedintele PNL Dambovita, Gabriel Grozavu.

Aproximativ 5.000 de persoane au participat, sambata, la mitingul USL de la Targoviste, din Piata Tricolorului, la actiune fiind prezenti liderii partidelor componente ale USL: Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Ponta Antonescu Interzis USL, #Interzis USL Targoviste , #Crin Antonescu