Din amintirile lui Victor Ponta: Intins pe o lespede in cimitir, pentru Daciana (VIDEO)

Miercuri, 21 Mai 2008, ora 13:25
5969 citiri
Din amintirile lui Victor Ponta: Intins pe o lespede in cimitir, pentru Daciana (VIDEO)

Victor Ponta a povestit cum, din cauza Dacianei Sarbu, a facut un accident cu motocicleta, iar doua batrane l-au dus in cimitir, unde l-au intins pe o lespede rece si aproape i-au facut respiratie gura-la-gura.

Prezent la evenimentul de lansare a revistei "Senzatii Tari", in club Spice, Ponta a tinut sa povesteasca cum s-a rasturnat cu motocicleta, din dorinta de a o impresiona pe Daciana Sarbu. Ca sa capteze atentia celor prezenti, social-democratul a dat exemplu lui Ion Iliescu, pe care "il asculta toata lumea".

"Sunt un pic debusolat de atmosfera aceasta de indsciplina. Eu sunt de la PSD si la noi, cand vorbeste presedintele de onoare, toata lumea tace. Vreau sa va povestesc o intamplare, chiar daca nu ma asculta nimeni, dar e prima oara cand ii povestesc Dacianei", si-a inceput Ponta discursul.

El a povestit cum, in urma cu cativa ani, a facut un accident cu motocicleta, iar doua batrane l-au dus intr-un cimitir pentru a-i acorda primul ajutor. Acolo, ele l-au intins pe "o lespede alba si rece" si au avut grija de el.

"In vremurile de aur, am dorit sa o impresionez pe Daciana si am facut rost de o motocicleta foarte puternica. N-are legatura cu campania electorala, dar am nimerit o mare groapa si am cazut", a povestit Ponta.

"Tin minte ca in dreapta era un gard de beton cu o spartura in el, din care au aparut doua doamne foarte in varsta, m-au vazut ranit si mi-au zis 'vino incoace, maica, sa stai putin jos'. M-au bagat dupa acel gard, care era gardul cimitirului si m-au intins pe ceva foarte rece si foarte alb", si-a continuat el povestirea, captand in cele din urma atentia audientei.

Victor Ponta a marturisit ca nu i-a povestit niciodata Dacianei Sarbu aceasta intamplare, poate de rusine ca a fost gasit in cimitir alaturi de doua babe care au avut grija de el si l-au "stropit cu apa".

"Prietenii mei au venit si m-au gasit intins pe o lespede, cu doua babe care nu imi faceau chiar respiratie gura-la-gura, dar oricum...", a incheiat Ponta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un călător a murit după ce a căzut pe calea de rulare în stația de metrou Obor. Se ia în calcul o tentativă de sinucidere
Un călător a murit după ce a căzut pe calea de rulare în stația de metrou Obor. Se ia în calcul o tentativă de sinucidere
A fost panică, joi seară, 18 aprilie, în staţia de metrou Obor. Oamenii care așteptau să vină trenul au văzut cum un călător a căzut pe şine. UPDATE: 22:10: Potrivit Antena 3,...
Accident între un TIR și două autoturisme, la Mizil. Un elicopter SMURD, chemat de urgență să intervină
Accident între un TIR și două autoturisme, la Mizil. Un elicopter SMURD, chemat de urgență să intervină
Un accident rutier soldat cu trei victime s-a produs miercuri la prânz, 17 aprilie, pe DN 1B, la Mizil, traficul în zonă fiind complet blocat. La locul accidentului a fost chemat un elicopter...
#cimitir, #accident, #Victor Ponta, #motocicleta, #Daciana Sarbu, #babe , #Daciana Sarbu