Moda la vot. Cat de bine s-au imbracat femeile din politica: A socat pe toata lumea (Galerie foto)

Luni, 03 Noiembrie 2014, ora 10:57
15981 citiri
Moda la vot. Cat de bine s-au imbracat femeile din politica: A socat pe toata lumea (Galerie foto)
Foto: Facebook/Victor Ponta

Romanii au mers, duminica, la urne pentru a-si alege viitorul presedinte. Politicienii si sotiilor lor, dar si candidatele la Presedintia Romaniei s-au afisat la patru ace, insa nu toti au facut alegeri bune.

Iulia Albu, fashion editor, a comentat tinutele acestora, arata Wowbiz.

Maria Basescu

Vedeta Kanal D sustine ca Maria Basescu este perfecta in postura de prima doamna si ca aceasta ar trebui clonata.

"Maria Basescu este cea mai emblematica figura a unei prime doamne in Romania, ar trebui clonata! Ea reprezinta perfect imaginea de prima doamna, eleganta, decenta, impecabila. Maria Basescu a constituit unul dintre punctele principale in campania sotului sau si iata ca a si castigat doua mandate, fiind presedinte timp de zece ani! Cam asa ar trebui sa arate o prima doamna PUNCT", a spus Iulia Albu.

Carmen, sotia lui Klaus Iohannis

"Doamna 'Klaus Iohannis' (Carmen) a ales o tinuta optimista si decenta, chiar daca nu putem spune ca a alocat un buget modest pentru aceasta aparitie", sustine Iulia Albu.

Totusi, fashion editorul sustine ca esarfa roz purtata de sotia primarului Sibiului trimite cu gandul la Elena Udrea, nu la Klaus Iohannis.

"Mult mai potrivita ar fi fost o esarfa in nuante de albastru, biometrice, si un palton in locul acelei pufoaice, mai ales in contextul ciorapului de culoare a pielii. In acest fel, alegerea incaltamintei ar fi parut de o modestie demna de aplauze, evitand penibilul ce caracterizeaza imaginea prezenta", a adaugat ea.

Foto: Adevarul

Elena Udrea

Iulia Albu sustine ca nu intelege optiunea Elenei Udrea pentru rochia albastra.

"Desi imaginea pe care a promovat-o in timpul campaniei electorale a fost una dominata de alb, Elena Udrea a socat pe toata lumea, ieri, purtand la urne o rochie, culmea, albastra!!! Mult prea cuminte, aproape de nerecunoscut din punct de vedere stilistic, cel putin pentru mine, Udrea nu gafeaza totusi monumental, insa nici nu se evidentiaza ca o figura dominanta, element ce ar fi fost extrem de important in acest moment si in acest tur", a spus fashion editorul.

Elena Udrea a votat cu flori in brate si e sigura ca Dorin Cocos o voteaza din arest (Video)

Monica Macovei

Despre Monica Macovei, Iulia Albu sustine ca este de "o raceala aproape britanica, cu o precizie chirurgicala si un look puternic masculinizat".

Fashion editorul critica lungimea manecii sacoului purtat de Macovei, dar precizeaza ca imaginea candidatului independent este a unei "femei capabile".

Foto: Facebook/Monica Luisa Macovei

Daciana Sarbu

Daciana Sarbu, sotia premierului Victor Ponta, a facut o alegere buna, din punctul de vedere al Iuliei Albu, care sesizeaza, totusi, si o mica problema.

"A incercat o abordare a la Kate Middleton si a facut bine. S-a asortat cromatic cu cravata sotului si a abordat o mina de subordonare, lasand lumina reflectoarelor pentru candidat. Din pacate, amandoi au gresit cu alegerea lungimii manecii, insa, per ansamblu, imaginea transmite esentialul si anume: un barbat are 'in spate' o femeie puternica!", a adaugat fashion editorul.

Foto: Facebook/Victor Ponta

Loredana, sotia lui Calin Popescu Tariceanu

Sotia lui Calin Popescu Tariceanu, Loredana, a fost criticata destul de aspru de vedeta Kanal D.

"In mod cert nu asa trebuie sa arate o prima doamna! (...) Fara chef, cu ruj rosu la primele ore ale diminetii, opulenta si in acelasi timp neingrijita, stimabila il va costa din pacate cateva puncte serioase pe Calin Popescu Tariceanu", a punctat Iulia Albu.

Foto: Facebook/Calin Popescu Tariceanu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#tinuta Elena Udrea vot, #tinuta Monica Macovei vot, #tinuta Daciana Sarbu vot , #Daciana Sarbu