Nunti, botezuri si cununii in lumea politicienilor

Vineri, 20 Iunie 2008, ora 15:25
4999 citiri
Nunti, botezuri si cununii in lumea politicienilor

Liderii politici vor schimba, sambata, pentru o zi, hainele de politicieni cu cele de nuntasi. Personaje cunoscute din randurile PSD, PD-L si PNL se vor prinde in "Hora miresei" sau se vor "lepada de Satana", in functie de imprejurari, nunta sau botez.

Astfel, la PSD sambata va avea loc cununia religioasa a lui Victor Ponta cu Daciana Sarbu, urmata de botezul fetitei lor, Irina Octavia.

Dubla petrecere va avea loc seara, la Rin Grand Hotel, detinut de fratii Negoita, apropiati ai lui Victor Ponta, in prezenta unor personalitati din lumea politica printre care Adrian Nastase, Mircea Geoana sau Bogdan Olteanu.

Potrivit unor surse apropiate cuplului, programul artistic va fi sustinut de Vlad Mirita si de Analia Selis.

Cei doi social-democrati s-au cununat civil anul trecut, la Beijing, la Ambasada Romaniei din China. In luna martie a acestui an a venit pe lume si fetita lor, Irina Octavia.

Tot sambata va avea loc nunta fetei lui Vasile Blaga (PD-L), Agathe, cu Ionut Rudeanu, nepotul fostului baron PSD de Hunedoara.

Avand foare multi prieteni atat la Bucuresti, cat si la Oradea, Agathe Blaga (24 de ani) si iubitul ei Ionut Rudeanu (24 de ani) au decis sa organizeze intr-un interval scurt doua petreceri fastuoase care sa celebreze juramintele lor in fata lui Dumnezeu.

Astfel, dupa cununia religioasa care va avea loc la Biserica Sfantul Elefterie din Capitala, sambata 21 iunie, aproape 500 de invitati, printre care Traian Basescu, Theodor Stolojan, Emil Boc sau Elena Udrea vor participa la petrecerea organizata la Palatul Stirbey din Buftea, locul unde doua saptamani mai tarziu se va desfasura nunta fotbalistului Cristi Chivu cu Adelina Elisei.

A doua petrecere va avea loc la Oradea, locul de bastina al secretarului general al PD-L, Vasile Blaga, unde sunt asteptati peste 300 de invitati.

Potrivit presei, nici liberalii nu vor pierde prilejul de a se destinde dupa istovitoarea campanie electorala incheiata pe 15 iunie. Se pare ca fostul ministru de Externe, Adrian Cioroianu, se casatoreste sambata cu soprana Alexandra Coman, dupa o amanare de o saptamana, petrecerea de nunta fiind organizata la Palatul Snagov.

Semnele clare care arată chiar din timpul nunții că o căsătorie nu va dura. Unul dintre ele implică tortul
Semnele clare care arată chiar din timpul nunții că o căsătorie nu va dura. Unul dintre ele implică tortul
Sezonul nunților se apropie. Dacă participi la astfel de evenimente în acest an, există câteva semne la care să fii atent pentru a determina dacă mariajul va dura, conform consilierului în...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#Adrian Cioroianu, #nunta, #botez, #Victor Ponta, #Daciana Sarbu, #Agathe Blaga, #cununie religioasa , #Daciana Sarbu