Ce spune Ponta despre afirmatiile lui Ghita privind santajul pentru numirea lui Kovesi

Marti, 21 Februarie 2017, ora 08:22
6376 citiri
Ce spune Ponta despre afirmatiile lui Ghita privind santajul pentru numirea lui Kovesi
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul premier Victor Ponta a declarat ca este martor in dosarul deschis in urma afirmatiilor lansate in spatiul public de Sebastian Ghita, motiv pentru care a si fost audiat in acest caz si nu doreste sa explice daca a fost santajat ca sa o numeasca pe Laura Codruta Kovesi la sefia DNA.

Chestionat daca a fost santajat sa o numeasca la Kovesi la DNA, Victor Ponta a spus, luni seara, la Romania TV: "Nu vreau sa va raspund dintr-un motiv foarte simplu si legal, anume se cerceteaza chestia asta si eu sunt martor. E un dosar penal pe aceasta tema, pe tema declaratiilor facute de domnul Ghita".

De asemenea, intrebat daca a fost audiat in dosarul acesta, deputatul PSD a raspuns afirmativ: "Sigur ca da. Am fost in multe dosare ca martor".

Chestionat in continuare daca regreta faptul ca Florian Coldea nu mai este in conducerea SRI, Victor Ponta a raspuns negativ, deoarece nimeni nu trebuie sa stea asa de mult timp intr-o functie de putere.

"Cred ca statea de mult prea mult timp in acea functie si nimeni nu trebuie sa stea asa mult timp intr-o functie de putere", a precizat social-democratul.

Intrebat daca ii pare rau ca a numit-o pe Laura Codruta Kovesi la sefia DNA, Victor Ponta a spus doar ca "politica nu se face cu pareri de rau".

"Nu se face politica cu pareri de rau, se face cu rezultate. A fost o chestie, ca cei care au participat la numirea mea sa aiba toti dosar penal, ca sa nu poata sa deschida gura. Si avem toti, cam toti", a conchis fostul premier.

In ziua in care fostul deputat Sebastian Ghita a fost dat in urmarire nationala, Romania TV a difuzat o noua inregistrare in care acesta sustine ca Victor Ponta ar fi fost santajat de catre generalul SRI Florian Coldea pentru a o propune pe Laura Codruta Kovesi la conducerea DNA.

"Ce nu s-a spus public pana acum e faptul ca Victor Ponta a fost santajat pentru a o numi pe Laura Codruta Kovesi. Practic, in fata mea, Florian Coldea i-a spus ca, daca nu o va numi pe Laura Codruta Kovesi la DNA, atunci vizita pe care Ponta o avea programata in America, pentru a se intalni cu Biden sau cu Obama, va fi anulata.

Mai mult, lui Victor Ponta i s-a spus ca anuntul cu privire la anularea vizitei va fi facut in apropierea alegerilor prezidentiale, iar chestiunea aceasta il va distruge", a sustinut Sebastian Ghita, fara sa produca si dovezi in acest sens.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ponta santajat Coldea Kovesi, #Ponta audiat dosar Ghita santaj , #DNA
Comentarii
Poza DAN-795
DAN-795
rank 5
CIND LA INTREBARI pertinente primesti numai raspunsuri
Poza DAN-795
DAN-795
rank 5