Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Victor Ponta a fost audiat la DNA UPDATE

Joi, 03 Decembrie 2015, ora 13:11
5655 citiri
Victor Ponta a fost audiat la DNA UPDATE
Foto: captura Realitatea TV

Fostul premier Victor Ponta a sosit, joi, la DNA Ploiesti, dupa ce procurorii anticoruptie l-au citat ca martor in dosarul in care cumnatul sau, Iulian Hertanu, este acuzat de deturnare de fonduri europene.

Victor Ponta a ajuns la DNA Ploiesti in jurul orei 13:00 si nu a dorit sa faca declaratii in fata presei. Fostul prim-ministru a fost audiat in dosarul cumnatului sau.

UPDATE 14:06 - Victor Ponta a iesit de la DNA Ploiesti dupa aproximativ o ora si nu a vrut sa stea de vorba prea mult cu jurnalistii.

"Am fost citat ca martor. Am dat declaratii la ce m-a intrebat procurorul. Va urez o zi buna, va multumesc", a spus fostul premier, urcandu-se grabit in masina.

Victor Ponta, audiat la DNA (surse)

Presa a relatat inca de dimineata, citand surse judiciare, ca Ponta a fost citat la sediul DNA Ploiesti pentru a da explicatii in acest caz de coruptie.

Procurorii DNA Ploiesti au inceput urmarirea penala impotriva lui Iulian Hertanu in februarie 2015. Cumnatul fostului premier nu este singurul implicat in dosarul de deturnare de fonduri UE, ci mai sunt urmariti penal deputatii Sebastian Ghita si Vlad Cosma, tatal acestuia din urma - presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, precum si angajati ai SC Hidro Prahova, firma prin care se deruleaza proiectul cu bani UE vizat de DNA.

Veste proasta de la judecatori pentru Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta

Este vorba despre extinderea retelei de canalizare a orasului Comarnic, lucrari care fac parte dintr-un proiect mai mare, in valoare de circa 200 de milioane de euro, finantat de Uniunea Europeana.

Iulian Hertanu, administrator al firmei SC Grossman Engineering Group SRL, a facut parte dintr-un grup infractional organizat special pentru a obtine fraudulos contractul privind lucrarile din fonduri UE. Anchetatorii il acuza ca si-a insusit ilegal o parte din fondurile destinate proiectului cu finantare europeana, mai exact peste 7,7 milioane de lei.

Suspect din dosarul cumnatului lui Ponta: Cand se va afla adevarul, surprizele vor fi mari

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Ponta audiat DNA , #DNA
Comentarii
Poza schmit
schmit
rank 5
Inca razi?? albanez de gorj?? curand plangi ca si prietenul sova
Poza Tragicomedian
Tragicomedian
rank 1