PDL depune motiune de cenzura: Sa vedem cu cine joaca liberalii (Video)

Joi, 06 Martie 2014, ora 14:40
2917 citiri
PDL depune motiune de cenzura: Sa vedem cu cine joaca liberalii (Video)
Foto: Evenimentul Zilei

PDL a decis initierea unei motiuni de cenzura dupa ce Guvernul Ponta 3 isi va angaja raspunderea pe programul politic prin care va fi innoit programul de guvernare, a anuntat prim-vicepresedintele PDL Liviu Negoita.

"Ii invitam pe toti cei care se pretind a fi in opozitie sa se alature demersului nostru. Va fi o motiune de cenzura detector de minciuni atat pentru Guvernul Ponta 3, cat si pentru liberali. Atat timp cat Victor Ponta vine in Parlament cu o astfel de procedura, urmarea sa naturala din partea opozitiei este depunerea unei motiuni de cenzura", a declarat Liviu Negoita pentru Mediafax.

In plus, democrat-liberalul a subliniat ca daca nu s-ar depune o motiune de cenzura, atunci asta ar insemna ca Opozitia sustine Guvernul.

"Sa ii vedem pe cei 30 de liberali care au votat pentru investirea Guvernului Ponta 3 cu cine joaca de fapt, unde sunt ei - la putere sau la opozitie", a mai explicat Liviu Negoita.

Guvernul Ponta 3 a aprobat programul politic care actualizeaza vechiul program de guvernare USL, ca urmare a intelegerii verbale dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta. Programul urmeaza sa fie depus vineri la Parlament si sa fie sustinut saptamana viitoare.

Ca urmare a intelegerii cu seful Executivului, presedintele a semnat decretele de investitura pentru noii ministri si acestia au depus juramantul miercuri seara.

Guvernul Ponta 3 a depus juramantul. Basescu: Tineretea aduce mai multa fantezie la guvernare

Premierul Victor Ponta a subliniat in repetate randuri ca nu este vorba despre un program de guvernare, ci despre un program politic, in conformitate cu articolul 114 din Constitutie.

Ponta: Nu e deloc pace cu Basescu, aseara a fost un armistitiu

Dupa ce premierul va prezenta programul in plenul reunit al Parlamentului, Opozitia are la dispozitie 3 zile pentru a depune o motiune de cenzura, care va fi votata de senatori si deputati. In cazul in care numarul celor care sustin motiunea de cenzura depaseste jumatate plus 1 din totalul parlamentarilor, Guvernul este demis, iar presedintele desemneaza un nou premier.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#motiune cenzura Guvern Ponta 3, #Liviu Negoita motiune cenzura, #program Guvern Ponta 3 , #guvern