Ponta: Toamna are loc "festivalul" protestelor. In 2015 ne-au spus cine sa nu guverneze, in 2016 cine sa nu fie senator

Duminica, 25 Septembrie 2016, ora 12:00
8593 citiri
Ponta: Toamna are loc "festivalul" protestelor. In 2015 ne-au spus cine sa nu guverneze, in 2016 cine sa nu fie senator
Foto: Facebook / Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta sustine, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca in Romania ura, agresivitatea, isteria, fanatismul si rautatea sunt singurele sentimente, iar toamna are loc "festivalul protestelor" pus la cale de "siteurile Propagandei" si "cateva cozi de topor ale lui Soros".

"De ce nu recunoastem? Romania a fost transformata in tara in care ura, agresivitatea, isteria, fanatismul si rautatea au ajuns singurele sentimente care dau directie societatii! Oare ne place? Si daca nu-putem face ceva? 75% din oameni cred ca tara merge intr-o directie gresita, 80%din stiri sunt despre arestari si puscarii, restul despre accidente si dezastre, 90% din subiectele publice sunt despre cum distrugem ceva (nu despre cum sa construim) ", a scris Ponta pe Facebook.

Fostul premier sustine ca toamna are loc "festivalul" protestelor, intrebandu-se daca dupa aceste miscari romanilor e mai bine sau mai rau.

"In fiecare toamna are loc 'Festivalul' protestelor - mereu despre Rusia, politicienii corupti, oameni morti a caror tragedie e tocmai buna de folosit si 'salvarea' care vine mereu de undeva din afara tarii sau oricum de la cineva care nu are 'relele' romanilor! In 2013 ne-au spus ce contracte economice sa nu facem (...).

In 2014 ne-au spus pe cine sa nu alegem, in 2015 ne-au spus cine sa nu mai guverneze, in 2016 ne spun cine sa fie urmarit penal - si acum cine sa nu mai fie senator (desi a fost ales direct prin votul altor oameni, cam de 10 ori mai multi decat cei care protesteaza)! Dupa fiecare rand de proteste romanilor le-a fost mai rau decat inainte dar ce conteaza?", a mai scris Ponta.

El spune ca astfel cei 3.000 de oameni care protesteaza decid soarta tuturor romanilor.

"Restul de 19.996.900 de oameni se uita uluiti (dar intimidati) cum le decid cei 3100 soarta - si se intreaba daca ei voteaza ce cred ei ca e bine pe 11 Decembrie oare nu o sa fie degeaba? Si nu o sa vina cei 3100 sa protesteze si sa ceara sa NU se respecte votul milioanelor de oameni tacuti? (...) Culmea-poate ca de data asta libertatea si drepturile noastre fundamentale vor fi salvate tocmai de Internet si retelele sociale! Si cu siguranta de curajul nostru de a vota impotriva Sistemului care ne vrea 'calcati pe cap de un bocanc militar'", mai scrie Ponta.

Peste 2.500 de persoane au protestat, joi, in fata Senatului, dupa ce solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale impotriva lui Gabriel Oprea pentru moartea politistului Bogdan Gigina a fost respinsa. A doua zi, Gabriel Oprea a demisionat din Senat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Ponta proteste Bucuresti, #Ponta proteste Oprea , #guvern