Iohannis la Washington: Ponta il critica dur pe seful statului si il lauda prin comparatie pe Erdogan

Sambata, 02 Aprilie 2016, ora 11:40
5841 citiri
Iohannis la Washington: Ponta il critica dur pe seful statului si il lauda prin comparatie pe Erdogan
Foto: Facebook/Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta l-a criticat, sambata, pe presedintele Klaus Iohannis, legat de participarea acestuia la Summitul Securitatii Nucleare, organizat in ultimele zile la Washington.

Ponta spune ca Iohannis nu a avut nicio intalnire importanta, asa cum a facut, de exemplu, presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, adaugand ca seful statului roman nu s-a ales cu mai mult de o strangere de mana din partea lui Barack Obama.

"Deci Dl Iohannis si-a prelungit vizita la Washington ca sa asiste la Festivalul Ciresilor infloriti, si nu a avut timp de chestiuni plictisitoare si inutile (cum a facut de exemplu presedintele Erdogan care a avut intalniri separate de peste o ora si cu Barack Obama si cu Joe Bidden - ce sa faca Dl Iohannis la intalniri, are o poza si un 'shake hands' cu Obama care i-a si spus ceva politicos, a fost la masa, gata - e suficient)! ", a scris pe Facebook Victor Ponta.

Fostul premier a incheiat mesajul tot intr-un stil ironic.

"M-am linistit, Dl Iohannis 'ne-a scos din izolare' asa cum a promis???! Doar ca daca o tine in ritmul asta cu cheltuielile de deplasari externe trecem cu deficitul de 3% din PIB si nu ne mai salveaza nici macar tehnocrata Doamna Dragu! (Ministrul Finantelor - n.red.) ", a punctat Ponta.

Corespondenta de la Washington: Lui Iohannis i-a placut foarte mult o propozitie pe care i-a zis-o Obama

Corespondenta de la Washington: Iohannis, cina la Casa Alba in ajunul Summitului Securitatii Nucleare

Klaus Iohannis a participat in aceste zile la Summitul Securitatii Nucleare, organizat la Washington.

Iohannis a povestit ca "a schimbat cateva propozitii" cu Obama, fiind foarte satisfacut ca presedintele american i-a multumit pentru parteneriatul strategic.

"Am schimbat cateva propozitii, dintre care una recunosc ca mi-a placut foarte mult. Presedintele Obama mi-a multumit pentru Romania, pentru parteneriatul pe care il avem, pe care il gaseste foarte bun si recunosc ca m-a bucurat aceasta afirmatie si multumire", a spus seful statului, intr-o scurta declaratie dupa intalnirea cu romanii din Washington, potrivit corespondentului Ziare.com.

Iohannis va reveni in tara duminica dimineata.

A.G.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Ponta atac Iohannis SUA, #Ponta atac Iohannis, #Ponta Iohannis SUA summit , #Klaus Iohannis