Ponta: Ma intreb daca nu Iohannis a facut presiuni ca sa fiu trimis in judecata (Video)

Joi, 24 Septembrie 2015, ora 19:22
11931 citiri
Ponta: Ma intreb daca nu Iohannis a facut presiuni ca sa fiu trimis in judecata (Video)
Foto: Arhiva Guvernul Romaniei

Premierul Victor Ponta a comentat, joi seara, faptul ca presedintele Klaus Iohannis a spus ca imaginea Romaniei are de suferit dupa trimiterea in judecata a sefului Guvernului.

"Eu ma intreb daca nu domnia sa (Klaus Iohannis - n.red.) a facut presiuni ca sa fiu trimis in judecata. Ca aceste declaratii sunt deplasate. Ar trebui sa fie mai echilibrat si sa ne trateze pe toti ca fiind cetateni ai Romaniei. Cei din PNL nu sunt cetateni de gradul unu si noi ceilalti de gradul doi sau trei", a declarat Victor Ponta la Romania TV.

Premierul a mai spus ca presedintele tarii este o persoana aroganta si ca din aceasta cauza nu reuseste sa vada anumite lucruri.

"Din aroganta nu vede lucrurile importante. (...) Domnia sa are o aroganta si ne priveste pe toti cu superioritate. Am spus o chestiune de principiu pe care toata lumea o intelege", a punctat Ponta.

Intrebat despre faptul ca presedintele Klaus Iohannis a spus ca "acest prim ministru (Ponta - n.red.) nu va participa niciodata la Consiliul European!", premierul a sustinut ca a crezut ca problemele personale s-au terminat odata cu finalizarea mandatului lui Traian Basescu.

"Asta e deja problema domniei sale. Credeam ca s-a terminat cu vremea lui Traian Basescu cand totul era personal. In politica nu trebuie sa primeze resentimentele personale, ci eficienta institutiilor. Nu ma supara pozitia lui Klaus Iohannis, imi e oarecum indiferenta. Ati vazut ce puternic a fost Iohannis ca a batut cu pumnul in masa si a ramas cum a vrut Europa. (...) Nu imi place cand noi votam cu Ungaria impotriva Europei. Noi ramanem aici si suntem cu munca, restul cu mapa", a mentionat seful Guvernului.

Premierul Victor Ponta, trimis in judecata de DNA

Victor Ponta a fost trimis in judecata in dosarul Turceni Rovinari, fiind acuzat de fals, complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani. Faptele de care este acuzat ar fi fost comise in perioada in care Ponta era avocat.

"Situatia este din ce in ce mai problematica pentru primul ministru, este din ce in ce mai problematica pentru Guvern si pentru PSD, dar trebuie sa recunoastem ca imaginea Romaniei are foarte mult de suferit de pe urma acestei chestiuni", a fost reactia presedintelui Romaniei dupa trimiterea in judecata a premierului.

Iohannis, despre trimiterea in judecata a lui Ponta: Situatia este din ce in ce mai problematica

Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci...
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
#Ponta Iohannis trimitere judecata, #Ponta trimis judecata, #Iohannis Ponta dosar , #Klaus Iohannis
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Ponta: Ma intreb daca nu Iohannis a facut presiuni ca sa fiu trimis
Poza bum
bum
rank 5
bag-o pe-aia ca Base a facut presiuni pe Johanis , ca sa faca